Camp-let is klaar voor de toekomst

Camp-let is klaar voor het nieuwe concept: vrijheid in vouwwagenkeuze

Vanaf 2016 kunt u een nieuwe Camp-let kopen waarbij u zelf de prijs mag bepalen zonder de functionaliteit, kwaliteit of het design te verliezen van deze populaire Deens geproduceerde vouwwagen.

U kunt dit jaar nog meer uit uw vakantie halen want dit wordt het jaar waarin Camp-let een nieuw concept lanceert in de vorm van vrijheid en wederom het zetten van een nieuwe standaard in kamperen. Zoals u van ons gewend bent blijft de kwaliteit, functionaliteit en het design van de vouwwagens van hoog niveau.

“Het Camp-let 2016 programma bevat een nieuw Camp-let 2GO model waar u een spiksplinternieuwe vouwwagen voor nog geen 5.400 euro kunt krijgen. U bent direct uitgerust voor een roadtrip om de mooiste wegen van Europa te verkennen. Er is hier geen sprake van een goedkoop laagdrempelig product, maar met een vouwwagen van hoge kwaliteit, comfort en luxe die u het optimale campingleven biedt.” Zegt directeur Hans Jørn Nissen, Camp-let A / S.

Met de keuze van een Camp-let 2GO bent u verzekerd van de mogelijkheid om de vouwwagen te upgraden met eventueel een keuken of tal van andere Camp-let accessoires die u in ons accessoire programma kunt vinden. Bovendien is de tent in het 2GO model dusdanig ontworpen dat de voorkant van de vouwwagen is te openen en om te bouwen naar een zonneluifel. Daarnaast zijn wij flexibel en bieden wij u de mogelijkheid om na uw aankoop binnen een tijdsbestek van 18 maanden eventueel te upgraden naar een grotere tent.

“Wij zijn op het idee voor het ontwerp van de Camp-let 2GO gekomen door feedback en suggesties van onze klanten via workshops en gebruikerstesten.

Het module concept staat al jaren wereldwijd bekend als gerenommeerde Deense design meubelen van hoge kwaliteit, met name de rekken en banken van bekende designers. Wij zijn van mening dat dit het moment is om onze ideeën in werkelijkheid om te zetten en het campingleven naar een hoger niveau te tillen.” Ligt directeur Hans Jørn Nissen toe.

In navolging van het 2GO model, kunnen klanten dit jaar op kampeerbeurzen de presentatie van onze nieuwe grendels op alle 2016 modellen als primeur te zien krijgen, zo ook de nieuwe functies en details voor de Camp-let Classic en Camp-let Premium modellen.

De vouwwagens hebben een nieuw type achterlichten en een nieuwe tentconstructie, samen met een nieuw ontwikkelde uitvouwtechniek waarmee de vouwwagen eenvoudig binnen enkele seconden is uitgevouwen. Overigens is het Premium model uitgerust met aanzienlijk veel nieuwe apparatuur.

“We hebben hoge verwachtingen van het Camp-let 2GO model, maar we willen benadrukken dat het Premium model heel speciaal is. We hebben kantelbeugels ontworpen zodat de keuken compleet gedraaid kan worden om eventueel als buitenkeuken te gebruiken naast uw barbecue.” Zegt Hans Jørn Nissen. Overigens biedt het nieuwe Camp-let 2GO concept dezelfde keukenmogelijkheden, deze kunt u terugvinden in het accessoire programma, dat uitgebreider is dan ooit tevoren.

Camp-let gaf voor kerst al een kleine primeur over het vernieuwde accessoire programma en het 2GO model. Vanuit 20 landen verzamelden zich alle dealers en importeurs voor een world of Camp-let-seminar. Hans Jørn Nissen was overrompeld door de hoge opkomst en positieve reacties:

” Ja ze kwamen uit alle windstreken, landen als Japan, Sri Lanka, Engeland en ze waren stuk voor stuk laaiend enthousiast over ons nieuwe concept. We kijken nu uit naar het moment waarop we onze klanten op de kampeerbeurzen de komende maanden eindelijk het goede nieuws mogen vertellen.”