Dealerschap van Smitveld vouwwagens en CAMPWERK tenttrailers

Tent Trailer Center Boxtel ‘De Vouwwagenspecialist’ breidt haar assortiment uit met Smitveld vouwwagens en CAMPWERK tenttrailers. Met de toevoeging van deze twee merken aan het al ruime assortiment doen ze hun naam eer aan door al jaren de grootste retailer te zijn van de Europa in tenttrailers en compacte caravans. Voor elke kampeerder hebben ze een mobiel verblijf naar wens.

Smitveld vouwwagens
Een echte kampeerder slaapt onder 100% katoen. Echter, een goed bed is doorgaans niet te vinden in een tent. Een Smitveld vouwwagen combineert beide elementen. Ze hebben het comfort van een goed bed uit een vouwwagen en het ontwerp van een degelijke stormtent. Smitveld vouwwagens worden al jaren met grote tevredenheid gebruikt.Daarnaast hebben ze nog een extra comfortpunt: een vast grondzeil! Met een kuipgrondzeil blijven beestjes, water en tocht buiten de deur. Het grondzeil zit vast aan de wagen en kan eenvoudig aan de tent worden vastgeritst. Het snelle en makkelijke opzetsysteem maakt dat elke vouwwagen in tien tot twintig minuten opgezet kan worden. De modellen van Smitveld vouwwagens zijn vanaf heden te bezichtigen in Boxtel.

CAMPWERK tenttrailers
Naast Smitveld vouwwagens heeft Tent Trailer Center Boxtel ‘Dé Vouwwagenspecialist’ ook gekozen om CAMPWERK tenttrailers toe te voegen aan het assortiment. Wim van der Vorst, eigenaar van het bedrijf vertelt waarom zij deze stap hebben genomen. “Met een aantal merken hebben we al jarenlang een goede relatie en zijn de resultaten goed. We zien echter een verschuiving in de kampeermarkt ontstaan, waarbij mensen het opzetgemak van een tenttrailer, het slaapcomfort en een stoere uitstraling steeds belangrijker gaan vinden. Al die dingen zien we terug in de CAMPWERK modellen. Enerzijds is het een stoer en vernieuwend merk, maar belangrijk voor ons is ook te weten dat CAMPWERK al 10 jaar actief is. Het zijn dus geen nieuwkomers, maar hebben een goed uitgedacht en degelijk ontwikkeld product. Met CAMPWERK kunnen we een nóg bredere doelgroep bedienen, waardoor iedereen die een compacte kampeeroplossing zoekt, niet meer om ons heen kan.”
Vanaf heden is het gehele assortiment tenttrailers te bezichtigen bij Tent Trailer Center Boxtel.
Dat betekent dat de grote Family, de compacte Economy en ook de offroad trailer er tentoongesteld
staan. Vrijwel alle mogelijke opties en uitbreidingen kunnen worden getoond. Verder kan de bezoeker zelf proberen hoe gemakkelijk het is om de tenttrailer op te zetten met de demotrailer.

De showroom van Tent Trailer Center Boxtel is sinds 3 maart weer geopend en op afspraak zijn de tenttrailers en vouwwagens te bezichtigen. Bel 0411-683601 voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.