Extra bagageruimte (afsluitbaar) voor Camp-let vouwwagens

In samenwerking met de Nederlandse dealers presenteert Camp-let een nieuwe optie om meer bagage mee te kunnen nemen op reis en tegelijkertijd uw kostbaarheden veilig op te kunnen bergen.

De wens om meer bagage mee te kunnen nemen neemt toe. Met deze extra optie komt Camp-let daaraan tegemoet. De bagageruimte/kluis wordt onder de vouwwagen gemonteerd en opent aan de bovenkant. Deze nieuwe optie is zo ontworpen dat het in bijna alle Camp-let vouwwagens geplaatst kan worden, dus bent u tevreden met uw huidige Camp-let dan is deze optie zeker het overwegen waard. De bagageruimte kan op slot en beschikt over een praktisch handvat.

Het materiaal is gegalvaniseerd staal en is zo van vorm dat het perfect onder de Camp-let vouwwagen past.
Camp-let beschikt ook al over een groot aantal extra opties om uw bagageruimte te vergroten naast de standaard bagageruimte in de slaapcabine.

Zo zijn er bijvoorbeeld grote disselbakken, die u voorop de dissel kunt plaatsen maar ook lichtgewicht bagagekoffers voor op het deksel, een imperiaal, een afdekzeil met uitbreidingsrits en een fietsenrek voor de hele familie.

Camp-let wil iedereen de mogelijkheid geven om alles uit te kunnen breiden en te personaliseren naar eigen behoefte.

De nieuwe optie zal vanaf eind juni 2016 bij ons verkrijgbaar zijn.
Prijs € 495,- inclusief montage.