Dit is de nieuwe Combi-Camp Country!

combicamp-country-2016_by-designi3d

Na veertien succesvolle jaren is het tijd voor een tweede generatie Combi-Camp Country. Eerder verschenen al gelekte foto’s op internet van deze hagelnieuwe Country. De nieuwe op het Alko-platvorm geplaatste Country is in buitenafmeting gelijk met de huidige, maar oogt veel robuuster vanwege de hogere wagenbak en het bredere chassis.

De wagen is voorzien van een ultramodern ruimtelijk Alko chassis met onafhankelijk rubber geveerde torsie as. Keuken en wagenbak rusten nu op hetzelfde doorlopende frame. Waar voorheen de as op hoge paden stond, wordt deze nu door het chassis gestoken en daardoor kon de bodem zakken, wat een enorme ruimte in bagage capaciteit oplevert. Hoge curver kratten passen nu overal. Die extra bagageruimte zit niet alleen in de wagen, maar ook in de keuken en de disselbak.

Het slaapcomfort is eveneens verbeterd met een bedmaat van 160 x 215 en heeft een geïntegreerde topper van traagschuim. Omdat Combi-Camp een goed gevoel heeft voor details is de kunststof hangreep om het bed te liften, vervangen voor een lederen exemplaar.

De nieuwe Country is dit jaar al aan verschillende klanten geleverd en te bewonderen bij alle verkooppunten. De officiele presentatie vindt over een week plaats op de Caravan Beurs in Oslo. De prijs tot het eind van het jaar is € 11.995,-. Voor snelle beslissers zijn er nog een aantal 2017 Country’s voor deze introductieprijs.

De Vouwwagenspecialist BV
Mijlstraat 24
5281 LL Boxtel