KIP Shelter huren

Huur de Shelter bij de Vouwwagenspecialist!

  FietspakketLuifelBosuil tentMotorpakketFietsrek voorop

  Met de Kip Shelter hefdakcaravan wordt buitenkamperen een avontuur! Wakker worden aan het meer. Koffie zetten op de buitenkeuken. Buitenkamperen wordt nu nog leuker. Nu ook te huur bij de Vouwwagenspecialist!

  De Shelter is te huur vanaf een weekend, met of zonder sportpakketten. De ‘Waard’ varioluifel en de De ‘Waard’ bosuiltent zijn optioneel bij te huren.

  KIP Shelter huren: Wat zit er standaard bij?

  Standaard is de Shelter voorzien van: gasfles, watertank, elektriciteitssnoer en disselslot. Borg en eigen risico bedraagt €750,- per Shelter per gebeurtenis. De Shelter heeft geen eigen kenteken. Je dient hiervoor een vierkante witte plaat met het kenteken van het trekkend voertuig mee te nemen.

  Betalen & ophalen

  Bij weekverhuur:

  Vrijdag na 14.00 uur kun je de Shelter ophalen, vrijdag voor 10.00 uur kan je deze terugbrengen. In overleg kunnen wij dit eventueel aanpassen. De helft van de totale huursom inclusief borg betaal je bij reservering van de Shelter. De andere helft betaal je uiterlijk twee weken voor aanvang van de huurperiode.

  Bij weekendverhuur:

  Vrijdag na 14.00 uur kun je de Shelter ophalen, dinsdag voor 10.00 uur kun je deze terugbrengen. In overleg kunnen wij dit eventueel aanpassen. De helft van de totale huursom inclusief borg betaal je bij reservering van de Shelter. De andere helft betaal je uiterlijk twee weken voor aanvang van de huurperiode.

  Overige voorwaarden

  • Je sluit zelf een annuleringsverzekering af
  • Bij tijdige inlevering van de Shelter, onbeschadigd en schoongemaakt, krijg je je borgsom terug
  • Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de Shelter
  • Uiteraard mag er niet gerookt worden in de Shelter
  • Borgsom huur Shelter: €750,- per huurperiode
  • Het is verplicht een reisverzekering inclusief de automobilisten hulpverzekering of een internationale reis en kredietbrief van de ANWB af te sluiten voor de Shelter. Bij calamiteiten dient u zelf zorg te dragen voor repatriëring van de Shelter
  • Voor het gebruik maken van het motorpakket wordt de Kip Shelter voorzien van een eigen kenteken (met max. massa 900 kg). Afhankelijk van jouw auto, dien je hiervoor een BE rijbewijs te hebben. Niet alle motoren passen in de Shelter (achterdeur breedte: 80 cm)

  Informatie & reserveren

  Voor meer informatie en reserveren kun je ons bereiken via 0411- 683601 of per mail via info@vouwwagenspecialist.nl