KIP Shelter huren

Huur de Shelter bij de Vouwwagenspecialist!

FietspakketLuifelBosuil tentMotorpakketFietsrek voorop

Met de Kip Shelter hefdakcaravan wordt buitenkamperen een avontuur! Wakker worden aan het meer. Koffie zetten op de buitenkeuken. Buitenkamperen wordt nu nog leuker. Nu ook te huur bij de Vouwwagenspecialist!

De Shelter is te huur vanaf een weekend, met of zonder sportpakketten. De ‘Waard’ varioluifel en de De ‘Waard’ bosuiltent zijn optioneel bij te huren. Daarnaast is de Shelter in de verhuur standaard voorzien van een Tempo 100 keuring.

KIP Shelter huren: Wat zit er standaard bij?

Standaard is de Shelter voorzien van: gasfles, watertank, elektriciteitssnoer en disselslot. Borg en eigen risico bedraagt €750,- per Shelter per gebeurtenis. De Shelter is altijd voorzien van een eigen kenteken. Je hoeft hiervoor geen witte plaat met het kenteken van het trekkend voertuig mee te nemen.

Huurprijs

De shelter heeft twee slaapplaatsen. De huurprijs van de Shelter voor een weekend in het voor- en naseizoen is € 165,- voor een weekend (vrijdag tot en met maandag) en € 385,- voor een week (vrijdag tot en met vrijdag). In het hoogseizoen (juli-augustus) is de Shelter enkel per twee weken te huur voor € 450,- per week.

Betalen & ophalen

Bij weekverhuur:

Vrijdag na 14.00 uur kun je de Shelter ophalen, vrijdag voor 11.00 uur kan je deze terugbrengen. In overleg kunnen wij dit eventueel aanpassen. De helft van de totale huursom inclusief borg betaal je bij reservering van de Shelter. De andere helft betaal je uiterlijk twee weken voor aanvang van de huurperiode.

Bij weekendverhuur:

Vrijdag na 14.00 uur kun je de Shelter ophalen, maandag voor 16.00 uur kun je deze terugbrengen. In overleg kunnen wij dit eventueel aanpassen. De helft van de totale huursom inclusief borg betaal je bij reservering van de Shelter. De andere helft betaal je uiterlijk twee weken voor aanvang van de huurperiode.

Overige voorwaarden

  • Je sluit zelf een annuleringsverzekering af
  • Bij tijdige inlevering van de Shelter, onbeschadigd en schoongemaakt, krijg je je borgsom terug
  • Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de Shelter
  • Uiteraard mag er niet gerookt worden in de Shelter
  • Borgsom huur Shelter: €750,- per huurperiode
  • Het is verplicht een reisverzekering inclusief de automobilisten hulpverzekering of een internationale reis en kredietbrief van de ANWB af te sluiten voor de Shelter. Bij calamiteiten dient u zelf zorg te dragen voor repatriëring van de Shelter
  • Voor het gebruik maken van het motorpakket wordt de Kip Shelter voorzien van een eigen kenteken (met max. massa 900 kg). Afhankelijk van jouw auto, dien je hiervoor een BE rijbewijs te hebben. Niet alle motoren passen in de Shelter (achterdeur breedte: 80 cm)

Informatie & reserveren

Voor meer informatie en reserveren kun je ons bereiken via 0411- 683601 of per mail via info@vouwwagenspecialist.nl

Download hier de prijslijst