Laat u niet verrassen. Dat doen wij wel!

We leven in een bizarre tijd. We zijn dan ook blij dat we u kunnen vertellen dat het goed gaat met onze Tenttrailercenters. En dat we vol vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet gaan. De samenvoeging van alle Tenttrailercenters afgelopen jaar, zorgde voor een enorme groei van het klantenbestand. Onze grootste uitdaging is dit jaar dan ook ‘beschikbaarheid’.

Door de toegenomen vraag naar onze vouwwagens en de schaarste van onderdelen, wordt het een flinke puzzel om iedereen op tijd zijn wagen te kunnen leveren. Zoals u van ons gewend bent, streven wij er met het hele team naar, om ieders vakantiedroom uit te laten komen. Daar hebben we dit jaar uw hulp wel bij nodig ….

Als u er in het voorjaar weer lekker met de vouwwagen op uit wilt trekken, wacht dan niet tot na de lockdown om contact met ons op te nemen. Doe het op tijd en zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze verkopers zijn elke dag beschikbaar om u telefonisch of via beeldbellen te begeleiden bij de aankoop van uw ideale wagen. Inclusief een leuke verrassing natuurlijk!

Spreiding van de grote vraag naar onze wagens, stelt ons in staat om te doen waar we goed in zijn. En waar we blij van worden: ervoor zorgen dat iedereen, op tijd, van zijn welverdiende vakantie kan gaan genieten.