MAAK KANS OP 1000 EURO VAKANTIEGELD !

MAAK KANS OP 1000 EURO VAKANTIEGELD!
Trigano begint dit kampeerjaar goed. Koop je nu een nieuwe Trigano vouwwagen bij een van de dealers maak je zomaar kans op €1000,- cash. Dan begint de vakantie helemaal ontspannen.

Superactie bij Trigano
De actie geldt op elke nieuwe vouwwagen, aangeschaft in de actieperiode van 1 februari tot en met 1 juni. Of je nu kiest voor een Odyssée, Apha, Odyssée plus, Olympe, of een Galleon. Zelfs bij aanschaf van de Campair S maak je kans op €1000,- retour. Dat is pas een goed begin van de vakantie!

Gratis op vakantie
Met €1000,- extra vakantiegeld kun je bijvoorbeeld de plaats op de camping betalen. Je kan misschien een keer naar zuid Frankrijk of Italië rijden. Of je gaat gewoon wat vaker uit eten. Hoe je de prijs besteedt mag je helemaal zelf bepalen. Wij wensen je vooral een prettige vakantie in je nieuwe Trigano vouwwagen.

Niet 1 maar 3 keer prijs
Trigano gaat verder, drie dealers betekent drie keer kans op €1000,-. We hoeven je niet uit te leggen dat de kans op winnen dus aanzienlijk is.

Voorraad beperkt
Dit is het moment om een nieuwe vouwwagen aan te schaffen. Niet eerder en bij niemand anders maak je kans op zo’n groot voordeel. Je moet er echter wel snel bij zijn! Hoewel de dealers extra hebben ingekocht geldt de actie alleen op vouwwagens die op voorraad zijn. Op is dus echt op.