Onze naam gaat veranderen

Beste relatie,

Al ruim veertig jaar is De Vouwwagenspecialist in Boxtel een vaste waarde in de kampeerwereld. Een vertrouwde organisatie die staat voor uitstekende kwaliteit, hoogwaardige service en comfortabele kampeervakanties. Die organisatie gaat nu verder onder een nieuwe naam: Tent Trailer Center.

Dagelijks timmeren we hard aan de weg en dat leverde de afgelopen jaren mooie resultaten op. Zo zijn we sinds drie jaar eigenaar van Holtkamper Vouwwagens en kunnen we Holtkamper nu ons eigen merk noemen. In Emmen en Utrecht openden we Tent Trailer Center vestigingen met nieuwe showrooms en service centers. Onze stallingmogelijkheden zijn nog verder gemoderniseerd en ons assortiment is uitgebreid. De doorontwikkeling op bestaande Holtkamper modellen is inmiddels een continu proces. En als kers op de taart lanceren we dit jaar bovendien een gloednieuw kampeerconcept. Dit concept combineert alle voordelen van de traditionele caravan met die van de lichtgewicht vouwwagen: Easy Caravanning.

Onze toenemende veelzijdigheid vroeg om een nieuwe naam. Een eigentijdse naam, met internationale potentie: Tent Trailer Center. U zult deze naam de komende tijd op steeds meer plekken zien verschijnen, ook online. Benieuwd? Neem dan gerust alvast een kijkje op www.tenttrailercenter.nl. We werken er op dit moment hard aan om u binnenkort op de site het volledig assortiment te kunnen presenteren.

Als u vragen heeft, kunt u te allen tijde contact opnemen met een van onze drie vestigingen. Of kom gewoon een keer langs. Dat kan geheel vrijblijvend, maar ook op afspraak met een van onze adviseurs. Wanneer het u het beste schikt.

Ik hoor u denken: ‘Wel even een verandering, zo’n nieuwe naam’. Wees echter gerust, sommige dingen zullen altijd hetzelfde blijven: wij zijn dé specialist in vouwwagens. En dat blijven we, ook als Tent Trailer Center. Daar kunt u op vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Wim van der Vorst