Take-Off

Kenmerken Easy Caravanning:

  • Opzetsnelheid: klaar voor gebruik in een handomdraai, door 1-persoon eenvoudig te openen en sluiten. Volledig te gebruiken op doorreis.
  • Slaapplaatsen: de TakeOff, het eerste model van Easy Caravanning, is ontworpen voor 2 personen. Naar wens kunnen er eenvoudig 2 extra slaapplaatsen in de speciale X10T gecreëerd worden welke van binnenuit bereikbaar zijn.
  • Opbergruimte: veel bagageruimte onder de 2 lange bankkasten, in de disselruimte voorin, in het centrale gangpad (achteringang) en in diverse kastjes aan de achterzijde.
  • Kookplezier: de uitneembare keuken kan zowel binnen als buiten gebruikt worden om afhankelijk van de omstandigheden altijd voldoende ruimte te creëren.
  • Duurzaamheid: de TakeOff is gemaakt van dubbelschalige thermoformed ABS buitenschalen. Het product is volledig hagelbestendig en corrosie heeft geen vat op de TakeOff. De binnenbak is vervaardigd van geïsoleerde sandwichpanelen. Het tussencanvas en de tent zijn van Karsten Tenten, het toegepaste tentdoek van Ten Cate. Oer-Hollandse kwaliteit van de bovenste plank. Door het opzetgemak droogt de TakeOff sneller dan welke andere vouwwagen dan ook.

Daarnaast zijn er vele opties en accessoires beschikbaar. Voor meer informatie en demonstratie nodigen wij u graag uit in onze showroom. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via  0411-683601. Of bezoek onze andere website.

Voor de actuele prijslijst sturen wij u door naar onze Tenttrailercenter site. Druk hier vervolgens op de knop “Ontdek”.