TakeOff Sport

Is het een vouwwagen? Is het een caravan? Het is de Easy Caravanning TakeOff Sport: dé kampeeroplossing voor voor actieve kampeerders die graag flexibel zijn! Opgevouwen is hij zo compact als een vouwwagen, maar uitgeklapt heeft hij alle voordelen van een kleine caravan. De ontpopping van vouwwagen naar caravan duurt amper 30 seconden en kan door één persoon gedaan worden. Het is slechts een kwestie van de deksel ontgrendelen, een duwtje geven en WHOOSH! De kampeerpret kan beginnen!

De Easy Caravanning TakeOff Sport heeft slaapruimte voor twee personen. De vouwwagen beschikt over een keukentje met twee gaspitten dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, een portable toilet en ventilatorverwarming voor de minder warme dagen. Zo comfortabel heeft u nog nooit gekampeerd.

 

Kenmerken van de Easy Caravanning TakeOff Sport:

  • De Easy Caravanning TakeOff Sport is in een handomdraai klaar voor gebruik. Hij is eenvoudig te openen en te sluiten door één persoon.
  • De vouwwagen is geschikt voor 2 personen. Hij beschikt over een comfortabel bed van 2.05 x 1.60 m.
  • In de TakeOff Sport zit lekker veel opbergruimte.
  • De keuken, de tafel en het toilet zijn allemaal verplaatsbaar, dus u kiest altijd zelf waar u kookt en zit.
  • Door het comfortpakket met arm- en sierkussens zit u altijd comfortabel.
  • De Easy Caravanning TakeOff Sport is een vouwwagen die jarenlang mee gaat. Hij is volledig hagelbestendig en is niet vatbaar voor corrosie. Het canvas is van Karsten Tenten, het toegepaste tentdoek is van Ten Cate. Allemaal producten van Nederlandse topkwaliteit.
  • Natgeregend? Geen probleem! De TakeOff Sport is zo opgedroogd.

 

Meer weten?

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom. Hier kunt u al onze vouwwagens zelf zien en ervaren. U kunt uw vraag natuurlijk ook stellen via ons contactformulier of telefonisch via 0411-683601.

Naam:TakeOff Sport
Merk:Easy Caravanning
Aantal personen:2 personen
Afmeting vouwwagen:492 x 185 x 122 cm (l x b x h)
Afmeting uitgeklapt:492 x 185 x 350 cm (l x b x h)
Bedmaten:205 x 160 cm (l x b)
Tentdoek:Katoen
Kleur zijwanden:Wit
Maximaal totaal gewicht:750 kg
Ledig gewicht:575 kg
Laadgewicht:175 kg