TakeOff Xcite

Is het een vouwwagen of is het een caravan? De Easy Caravanning TakeOff Xcite combineert het beste van beiden en is daarmee een unieke innovatie in de kampeerwereld. Onderweg is hij zo compact als een vouwwagen, maar uitgeklapt heeft hij alle voordelen van een kleine caravan. Zodra je bent aangekomen op je bestemming klap je hem binnen 30 seconden open door de kap te ontgrendelen en een klein duwtje te geven. Nog voordat de wijnfles open is, is de TakeOff klaar voor gebruik!

De Easy Caravanning TakeOff Xcite heeft standaard slaapruimte voor twee personen. Hij is uit te breiden met twee extra slaapplaatsen door een voortent met slaapcabine aan de vouwwagen te koppelen. Het keukenblok is verplaatsbaar en kan daardoor naar wens buiten gebruikt worden. Het verplaatsbare toilet zit netjes weggewerkt onder een van de banken. Er zit zelfs een koelbox in de vouwwagen.

Kenmerken van de Easy Caravanning TakeOff Xcite:

  • De Easy Caravanning TakeOff Xcite is in een handomdraai klaar voor gebruik. Hij is eenvoudig te openen en te sluiten door één persoon.
  • De vouwwagen is standaard voor 2 personen geschikt, maar kan door middel van een voortent uitgebreid geworden met 2 extra slaapplaatsen.
  • In de TakeOff Xcite zit lekker veel opbergruimte: onder de banken, in de disselruimte en achterin de vouwwagen.
  • De keuken is verplaatsbaar en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.
  • Met de Easy Caravanning TakeOff Xcite koop je een vouwwagen die jarenlang mee gaat. Hij is volledig hagel- en corrosiebestendig. Het tussencanvas en de tent zijn van Karsten Tenten, het toegepaste tentdoek is van Ten Cate. Allemaal producten van Nederlandse topkwaliteit.
  • Natgeregend? Geen probleem! De TakeOff Xcite is zo weer opgedroogd.

 

Meer weten?

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of telefonisch via 0411-683601

Naam:TakeOff Xcite
Merk:Easy Caravanning
Aantal personen:2-4 personen
Afmeting vouwwagen:492 x 185 x 122 cm (l x b x h)
Afmeting uitgeklapt:492 x 185 x 252 cm (l x b x h)
Bedmaten:205 x 160 cm (l x b)
Tentdoek:Katoen
Kleur zijwanden:Naar keuze
Maximaal totaal gewicht:750 kg
Ledig gewicht:595 kg
Laadgewicht:155 kg