Schäfer

Schafer01 (Mobile)

Een topbeleving: kamperen wordt nooit meer hetzelfde.

Kenmerken:

  • Opzetsnelheid: het opzetten van de Schäfer is uitermate eenvoudig met een minimale fysieke belasting: Schäfer ontkoppelen, steunen uitdraaien, deksel ontgrendelen, deksel omhoog duwen, kniksysteem borgen en klaar!
  • Slaapplaatsen: nergens vind je zo’n comfortabel bed als in de Schäfer: uw eigen bed! Schäfer maakt het mogelijk om het bed zo te maken dat u uw eigen matrassen in de Schäfer kunt leggen, voorzien van (beweegbare) lattenbodems naar persoonlijke voorkeur! De maximale maat is 2x 90×220 cm, met een dikte van maximaal 25 cm. Uiteraard wordt de Schäfer geleverd met standaard lattenbodems en matrassen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een klein bedje, maximaal 180×60 cm.
  • Opbergruimte: naast het opbergvak in de voorzijde van de Schäfer, kunnen er 12 tot maximaal 16 boodschappenkratten onder het bed geplaatst worden. Beide opbergruimtes zijn uitsluitend van binnenuit bereikbaar.
  • Kookplezier: de Schäfer heeft als enige travel sleeper een unieke uitschuifbare keuken. De mahoniehouten keuken schuift 125 cm naar buiten en is uiterst stabiel. De keuken wordt voorzien van een kookplaat naar keuze.
  • Duurzaamheid: de Schäfer is zeer duurzaam gebouwd. De Cedarhouten buitenkant is versterkt met glasvezeldoek en geheel voorzien van epoxyhars. Hierdoor is het hout niet gevoelig voor (weers)invloeden van buitenaf. Ook wordt de Schäfer niet poreus, zoals bij polyester het geval is. Om verkleuring tegen te gaan is de Schäfer enkele malen afgelakt met een UV-werende lak. De binnenkant van de wagen is ook afgewerkt met Cedarhout, wat verschillende keren met speciale olie is ingewreven. Afhankelijk van het gebruik kan dit eens per jaar worden herhaald.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via  0411-683601.

Download hier de prijslijst en hier de technische specificaties.

Vouwwagen fincieren

Betaalplan van
PlusAdvies
Bekijk de mogelijkheden

Inkoop service

Uw vouwwagen verkopen
100%
Kwaliteit
Grootste
Keuze
Eigen
Servicecenter
Uitstekende
Garantie
Uitgebreide
Demonstratie
Openingstijden

Di t/m vr 9.00u-17.30u
Za 9.00u-16.00u