Ruebist

De Smitveld Ruebist vouwwagen is compact. Met 2 slaapplaatsen en een riante voortent de ideale basis voor een kampeervakantie. Het centraal geplaatste bed van 140 x 210 is goed bereikbaar. Wilt u een lattenbodem, of kiest u liever voor een frolie bedsysteem voor nóg meer comfort.
In de Ruebist is er ruimte voor 2 optionele kindertenten. Net als bij de Violist is de grote boogluifel een optie waarmee u nóg meer ruimte krijgt in de vouwwagen.
De Smitveld Ruebist beschikt over een kuipgrondzeil. Dit is een belangrijk detail van elke Smitveld vouwwagen, doordat de tent één geheel is, heeft u geen last van tocht en water in de tent. Het kuipgrondzeil geeft de vouwwagen extra stevigheid en comfort. Met een stevige storm staat een Smitveld vouwwagen als een huis.

Kenmerken:

  • Smitveld vouwwagens zij gemaakt van de beste materialen. Het tentdoek is gemaakt van van Ten Cate doek. De wagenbak is gemaakt van watervaste Melaply panelen.
  • Het AL-KO systeemchassis met oplooprem is het meest comfortabele en veilige onderstel. De stevige geveerde as, de grote 13-inch wielen en het lage zwaartepunt maken het geheel tot een trouwe vakantiegenoot.
  • 2 persoons vouwwagen of meer.
  • De Ruebist is een vouwwagen met een vast bed voor 2 personen. Maar naast het grote bed is er ruimte voor twee extra slaapplaatsen. Zo maak je van de Ruebist een 4 persoons vouwwagen. Bestaat het gezin uit 5 personen dan is de Luifeltent een goede aanvulling. Met de aanritsbare luifeltent maak je van de Ruebist een vijf persoons vouwwagen.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via  0411-683601. Of bezoek onze andere website.

Naam:Ruebist
Merk:Smitveld
Aantal personen:2-5
Afmeting voortent:400 x 183 cm (l x b)
Afmeting wagentent:400 x 230 cm (l x b)
Bedmaten:200 x 140 cm
Afmetingen vouwwagen:220 x 155 cm
Tentdoek:Katoen
Tentkleur:Beige/groen
Maximaal totaal gewicht:750 kg
Ledig gewicht:330 kg
Laadgewicht:420 kg
Wielmaat:13 inch