Tourist

De Smitveld Tourist vouwwagen is een riante vouwwagen voor 2 tot 4 personen. De grote boogluifel die voor de tent zit en de hoogte van de voortent zorgen voor veel extra ruimte. Hierdoor zit het hele gezin altijd droog, wat voor weer het ook is. Wat de Smitveld Tourist extra bijzonder maakt, zijn de vele ramen die zowel in de voorkant als de zijkant van de voortent zitten. Het uitzicht vanuit de tent is hierdoor panoramisch en er komt lekker veel licht naar binnen.

De Smitveld Tourist heeft een lekker groot bed dat in de lengterichting in de vouwwagen zit. Hierdoor hoeft u niet over elkaar heen te klimmen als u in of uit bed stapt. De slaapcabine is gemaakt van donker tentdoek, waardoor u extra lekker slaapt. Door het lage onderstel van de Smitveld Tourist zit het bed laag in de vouwwagen. U stapt ‘s avonds dus zo uw bed in, zonder dat u hoeft te klimmen. Links en rechts naast de slaapcabine zijn nog twee extra slaapplaatsen te creëren.

Kenmerken van de Smitveld Tourist:

  • De Smitveld Tourist vouwwagen heeft een grote binnenruimte waar het hele gezin comfortabel in past.
  • De voortent van de Tourist is over de hele breedte op stahoogte.
  • De voortent heeft een volledig kuipgrondzeil zodat er geen regen, kou en beestjes naar binnen kunnen. Het kuipgrondzeil van Smitveld is uniek voor vouwwagens.
  • De Tourist is snel en makkelijk op te zetten. Dit komt door het slimme opzetsysteem waarbij de belangrijkste stokken vastzitten in de tent. Door de boogluifel kost het opzetten iets meer tijd dan bij de andere vouwwagens van Smitveld, maar hij staat nog altijd binnen 20 minuten.
  • Ook voor de kinderen is er een fijne slaapplek. Er zijn twee plekken direct naast de centrale slaapcabine.

 

Meer weten?

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of telefonisch via 0411-683601.

Naam:Tourist
Merk:Smitveld
Aantal personen:2-4
Afmeting voortent:400 x 233 cm (l x b)
Afmeting wagentent:400 x 230 cm (l x b)
Bedmaten:220 x 150 cm
Afmetingen vouwwagen:220 of 240 x 160 cm
Tentdoek:Katoen
Tentkleur:Beige/zwart
Maximaal totaal gewicht:750 kg
Ledig gewicht:380 kg
Laadgewicht:370 kg
Wielmaat:13 inch