Violist

De Smitveld Violist is een vouwwagen die eruit ziet als een tent. Deze vouwwagen heeft een verhoging in de zijkanten inclusief zijruiten, dat maakt de Smitveld Violist nog ruimer. De violist biedt voldoende stahoogte. In de ruime voortent kunt u met 6 personen aan tafel zitten en in de slaaptent ligt een heerlijk comfortabel bed. U zet de Violist binnen 10 minuten op, omdat alle buizen van het tentframe al bevestigd zijn aan de tent. Tijdens het afspannen van de tent kan iemand anders al de tent inrichten. Zo bent u samen zo klaar en kunt u genieten van de vakantie.

Kenmerken:
– De Violist vouwwagen heeft een grote binnenruimte waar iedereen in past en de avond gezellig verder gaat.
– De tenttrailer heeft een grote voortent, 4 meter breed en bijna 2,5 diep, waar 6 kampeerstoelen en een tafel ruim inpassen.
– De voortent heeft een volledig kuipgrondzeil zodat het daar echt comfortabel blijft: Lekker warm en droog! Het kuipgrondzeil is uniek voor vouwwagens.
– Ook de Violist is snel en makkelijk op te zetten. Dit komt door het slimme opzetsysteem waarbij de belangrijkste stokken vastzitten in de tent.
– Ook voor de kinderen is er een fijne slaapplek. Er zijn twee plekken direct naast de centrale slaapcabine. Daarbij is de luifeltent een interessante optie.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via  0411-683601. Of bezoek onze andere website.

Naam:Violist
Merk:Smitveld
Aantal personen:2-5
Afmeting voortent:400 x 233 cm (l x b)
Afmeting wagentent:400 x 230 cm (l x b)
Bedmaten:200 x 140 cm
Afmetingen vouwwagen:220 x 160 cm
Tentdoek:Katoen
Tentkleur:Beige/blauw
Maximaal totaal gewicht:750 kg
Ledig gewicht:380 kg
Laadgewicht:370 kg
Wielmaat:13 inch