Odyssee GL2.1

De Trigano Odyssée GL2.1 is een zeer veelzijdige vouwwagen, die standaard geschikt is voor 4 personen maar uitgebreid kan worden tot 8 slaapplaatsen. Je kan dus gezellig met de hele familie op vakantie! De twee vaste slaapcabines zijn voorzien van lattenbodems en comfortabele matrassen, waardoor je altijd lekker ligt. In de voortent is genoeg ruimte om met het hele gezin droog te zitten op een regenachtige dag. Het keukenblok is makkelijk verplaatsbaar, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen of je binnen of buiten kookt.

Ondanks de ruimte die de Trigano Odyssée GL2.1 biedt, is hij compact op te vouwen en licht. Het opzetten van de vouwwagen is in een minuut of tien gebeurd, want je vouwt de voortent in één keer samen met de slaapcabines uit. Je zit dus binnen de kortste keren met een biertje of wijntje in een luie stoel van je vakantie te genieten.

Kenmerken van de Trigano Odyssée GL2.1:

  • De Trigano Odyssée GL2.1 is voorzien van een automatische voortent met voorgemonteerde stangen.
  • De riante voortent biedt veel opbergmogelijkheden.
  • Panoramische ramen aan de voor- en zijkanten van de voortent zorgen voor lekker veel lichtinval.
  • Naast de twee gescheiden slaapcabines, waarin tweepersoons bedden met lattenbodems liggen, is er de mogelijkheid voor een zijtent voor twee personen en een tweepersoons ondertent.
  • De slaapcabines van de Odyssée GL2.1 zijn uitgerust met een ingenieus afsluit- en ventilatiesysteem. Dit zorgt voor insectenvrije ventilatie en optimale privacy.
  • De Trigano Odyssée GL2.1 beschikt over een verplaatsbaar keukenblok met aanrecht en watervoorziening.
  • De oppervlakte van de vouwwagen (zonder zijtent) is 19 m2.
  • De vouwwagen is uit te breiden met diverse opties: bijvoorbeeld een luxe luifel met oprolbare zijwanden en een windhoek, een inritsbaar kuipgrondzeil, een extra grote disselbak en een tweepersoons ondertent.

 

Meer weten?

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of telefonisch via 0411-683601.

Naam:Odyssée GL2.1
Merk:Trigano
Aantal personen:4-8 personen
Afmeting voortent:250 x 390 cm (l x b)
Afmeting wagentent:235 x 390 cm (l x b)
Bedmaten:140 x 200 cm
Afmetingen vouwwagen:383 x 162 x 105 cm (l x b x h)
Tentdoek:Katoen
Tentkleur:Blauw/ecru
Maximaal totaal gewicht:750 kg
Ledig gewicht:440 kg
Laadgewicht:310 kg
Wielmaat:13 inch