De slaapcabine in je vouwwagen: knus en comfortabel

slaapcabine vouwwagen

Veel mensen die voor een vouwwagen kiezen in plaats van een tent doen dat vanwege het slaapcomfort. Waar je in een tent op handen en knieën de slaapcabine in moet kruipen om op een luchtbed of matje te gaan liggen, stap je in een vouwwagen een stuk makkelijker je bed in. Daarnaast slaap je op een echt bed in plaats van op een matje, lekker comfortabel dus!

Een comfortabele slaapcabine

De slaapcabine in de vouwwagen is je slaapkamer voor op vakantie. Het is de plek waar je na een lange dag vol avontuur tot rust komt. Na een goede nacht slaap begin je de volgende dag weer fris en fruitig aan een nieuw avontuur. Voor die goede nacht slaap heb je natuurlijk wel een comfortabel bed nodig. Gelukkig kun je van de slaapcabine in je vouwwagen een heerlijke slaapplek maken.

Lekker slapen

In al onze vouwwagens is de slaapcabine uitgerust met een comfortabel matras. Indien nodig daar nog een koudschuim topmatras bovenop voor extra comfort. Is de slaapcabine in jouw vouwwagen toe aan een nieuw matras? Of ben je op zoek naar een topmatras? De Vouwwagenspecialist heeft matrassen in verschillen afmetingen in het assortiment. Zit het juiste matras er niet tussen? Dan kunnen we een matras op maat voor je maken. Neem voor meer informatie over onze matrassen contact op het het servicecenter.

Een goed slaapklimaat

Niet alleen een goed matras is belangrijk om van de slaapcabine in de vouwwagen een comfortabele plek te maken, ook het slaapklimaat draagt bij aan een goede nachtrust. In steeds meer vouwwagens wordt hier rekening mee gehouden. De slaapcabines zorgen ervoor dat je ‘s nachts geen gezelschap krijgt van insecten en dat er frisse lucht naar binnen kan. Zo slaap je altijd heerlijk!

Een knusse slaapcabine

Wil je de slaapcabine van je vouwwagen gezellig en knus maken? Zorg dan voor leuk beddengoed en leg wat bijpassende kussentjes op het bed. Een lekkere sprei is ideaal voor de koudere nachten en zorgt voor extra gezelligheid in de slaapcabine. En onmisbaar is natuurlijk een lampje, zodat je ook in het donker nog even lekker in je boek of tijdschrift kan lezen.