Matras

De Vouwwagenspecialist levert matrassen op maat voor iedere vouwwagen, caravan of camper. Dit doen wij in samenwerking met een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in matrassen op maat. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Polyether (SG40) matras: dit matras biedt een goede ondersteuning voor personen tot 90 kg. Vanwege het hoge soortelijke gewicht gaat dit matras jaren mee terwijl het de gewenste ondersteuning behoudt.
  • Koudschuim (SG55) matras: dit matras biedt een goede ondersteuning voor personen tot 120kg. Dit is het best ventilerende matras en is aan te raden voor warme slapers. De gemiddelde levensduur is langer dan die van het polyether matras.
  • Traagschuim (memoriefoam) matras: dit matras bestaat uit een combinatie van koudschuim en traagschuim, op de koudschuim kern komt een traagschuim laag. Deze combinatie is te adviseren voor personen met lichamelijke klachten.

Alle matrassen worden afgewerkt met een comfortabele dubbeldoek stoffering. Prijzen zijn afhankelijk van de schuimsoort en de maatvoering, wijzigingen voorbehouden. Bent u op zoek naar een comfortabel matras? U bent van harte welkom in onze showroom.