Vouwwagens

Op zoek naar een geschikte vouwwagen voor een prachtige kampeervakantie? Vouwwagenspecialist heeft een uitgebreid aanbod met vouwwagens voor elke vakantiebestemming en situatie! Zo bent u met een vouwwagen van Vouwwagenspecialist thuis op elke plek!

vouwwagen kopen contact

Onze typen vouwwagens

Vouwwagens zijn verkrijgbaar in verschillende typen en merken. Weet u niet welk type het beste bij uw wensen past? Geen probleem! Onze vouwwagen experts kunnen u adviseren welk type voor u het meest geschikt is en het beste bij uw vakantiewensen past. Bij vouwwagenspecialist hebben we álle betere merken onder één dak zodat u de kwaliteit vindt die u zoekt!

Elk type wagen heeft specifieke eigenschappen. Gaat u voor comfort, ruimte, duurzaamheid of design? Kiest u voor de klassieke Raclet of voor het design van de Opera?

vouwwagen Raclet PanamaVouwwagen Raclet Panama

Assortiment vouwwagens

Laat u inspireren door ons assortiment. De Vouwwagenspecialist voert een compleet assortiment met de volgende wagens:

Kom langs in onze showroom!

Ervaar alvast het ultieme vakantiegevoel en kom langs in onze vouwwagen en hefdakcaravan showroom. Voor elk type vakantie en voor elke gezinssituatie hebben wij de meest geschikte vouwwagens. Kom eens kijken in onze showroom van maar liefst 5000m2 waar alle vouwwagens staan opgezet. Op deze manier krijgt u een goede indruk van alle mogelijkheden en opties van de verschillende tentwagens. Doe alsof u op vakantie bent en ervaar welke vouwwagen, hefdakcaravan of tentwagen aansluit bij uw vakantiewensen! Heeft u twijfels, vragen of zijn er onduidelijkheden? Trek een van onze vouwwagenspecialisten aan de mouw. Wij zijn niet voor niets de specialist in vouwwagens en helpen u met alle liefde!

vouwwagen showroom Vouwwagenspecialist

De ideale combinatie tussen caravan en tent

Vouwwagens, ook tentwagens genoemd, hebben grote voordelen ten opzichte van tenten en caravans. De wagen is namelijk de ideale combinatie tussen een caravan en een tent. Naast veel leefruimte heeft een vouwwagen als voordeel het opzetgemak. De opzetsystemen zijn automatisch geregeld. Dat bespaart u veel tijd zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Kiest u voor een tentwagen onder de 750 kg, dan heeft u geen aanhanger rijbewijs nodig. Voldoende voordelen om te kiezen voor een van de vele vouwwagens bij de Vouwwagenspecialist.

Vouwwagens kopen?

Wilt u een degelijke vouwwagen kopen waar u lang plezier van kan hebben? Laat u dan adviseren door de Vouwwagenspecialist. In onze showroom van 5000m2 kunt u alle opties bekijken, demonstraties zien en het juiste advies krijgen. U slaagt bij ons altijd bij het kopen van de vouwwagen die het beste bij uw wensen past.

Kom naar onze showroom in Boxtel of stel uw vraag aan een van onze experts.

Vouwwagen fincieren

Betaalplan van
PlusAdvies
Bekijk de mogelijkheden

Inkoop service

Uw vouwwagen verkopen
100%
Kwaliteit
Grootste
Keuze
Eigen
Servicecenter
Uitstekende
Garantie
Uitgebreide
Demonstratie
Openingstijden

Di t/m vr 9.00u-17.30u
Za 9.00u-16.00u