Vouwwagens

De beste vouwwagen kopen?

Wilt u een vouwwagen kopen voor een prachtige kampeervakantie? De Vouwwagenspecialist heeft een uitgebreid aanbod met vouwwagens en hefdakcaravans voor elke vakantiebestemming en unieke kampeer situatie. Zo bent u met onze vouwwagens van De Vouwwagenspecialist thuis op elke plek!

vouwwagen kopen contact

Onze typen vouwwagens

Vouwwagens zijn verkrijgbaar in verschillende typen en merken, iedere vouwwagen heeft daarbij zijn eigen kenmerken. Weet u niet welk type of merk het beste bij uw ideale beeld van kamperen past? Geen probleem! Onze vouwwagen experts kunnen u perfect adviseren welk type vouwwagen voor u het meest geschikt is en het beste bij uw vakantiewensen past. Bij De Vouwwagenspecialist hebben we álle betere vouwwagen merken onder één dak zodat u de juiste kwaliteit vindt die u zoekt!

Elk type vouwwagen heeft zijn specifieke eigenschappen. Gaat u voor een vouwwagen met comfort, ruimte, duurzaamheid of design? Kiest u voor de klassieke Raclet vouwwagen of de kersverse TakeOff van Easy Caravanning? Ga op avontuur, bezoek onze riante showroom in Boxtel en u zal verrast worden van alle opties die onze vouwwagens u te bieden hebben.

Vouwwagens, Raclet Panama - De Vouwwagenspecialist

Vouwwagens, Raclet Panama – De Vouwwagenspecialist, te Boxtel

Assortiment vouwwagens

Laat u inspireren in onze Tent Trailer Center, De Vouwwagenspecialist showroom door ons ruime assortiment vouwwagens en hefdakcaravans. De Vouwwagenspecialist voert een compleet assortiment met de volgende vouwwagens voor u:

Kom langs in onze vouwwagen showroom!

Ervaar alvast het ultieme vakantiegevoel en kom langs in onze vouwwagen en hefdakcaravan showroom in Boxtel. Voor elk type vakantie en voor elke gezinssituatie hebben wij de meest geschikte vouwwagens. Kom eens kijken in onze showroom van maar liefst 5000m2 waar alle vouwwagens staan opgezet voor u als bezoeker. Op deze manier krijgt u een goede indruk van alle mogelijkheden en opties van de verschillende vouwwagens en hefdakcaravans. Doe alsof u op vakantie bent en ervaar welke vouwwagen, hefdakcaravan of tentwagen aansluit bij uw vakantiewensen! Heeft u twijfels, vragen of zijn er onduidelijkheden? Trek een van onze vouwwagenspecialisten aan de mouw, zij helpen u graag verder en geven alle antwoorden op uw vragen of onduidelijkheden. Bovendien zijn we niet voor niets de specialist in vouwwagens en helpen u met alle liefde een vouwwagen te kopen!

Vouwwagens, in de vouwwagen showroom in Boxtel, De Vouwwagenspecialist

Vouwwagen showroom, Tent Trailer Center, De Vouwwagenspecialist

Vouwwagen, de ideale combinatie tussen caravan en tent

Vouwwagens, ook tentwagens genoemd, hebben grote voordelen ten opzichte van tenten en caravans. De vouwwagen is namelijk de ideale combinatie tussen een caravan en een tent. Naast veel leefruimte heeft een vouwwagen als voordeel het opzetgemak. De opzetsystemen van onze vouwwagens zijn volledig automatisch geregeld. Daarnaast bespaart u veel tijd zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Kiest u voor een tentwagen onder de 750 kg, dan heeft u geen aanhanger rijbewijs nodig om uw vouwwagen te mogen trekken met uw auto. Voldoende voordelen om te kiezen voor een van de vele vouwwagens bij
De Vouwwagenspecialist.

Vouwwagen kopen?

Wilt u een degelijke vouwwagen kopen waar u lang plezier van kan hebben? Laat u dan adviseren door de productspecialist(en) van De Vouwwagenspecialist. In onze showroom van 5000m2 in Boxtel kunt u alle opties bekijken, demonstraties zien en het juiste advies die past bij uw situatie. U slaagt bij ons altijd bij het kopen van de vouwwagen die het beste bij uw wensen past.

Kom naar onze showroom in Boxtel, bekijk het assortiment vouwwagens of stel uw vraag online aan een van onze product experts door vrijblijvend en eenvoudig het onderstaande formulier in te vullen.

Vouwwagen fincieren

Betaalplan van
PlusAdvies
Bekijk de mogelijkheden

Inkoop service

Uw vouwwagen verkopen
100%
Kwaliteit
Grootste
Keuze
Eigen
Servicecenter
Uitstekende
Garantie
Uitgebreide
Demonstratie
Openingstijden

Di t/m vr 9.00u-17.30u
Za 9.00u-16.00u