Vouwwagens

Vouwwagens vindt u bij de Vouwwagenspecialist. Voor elk type vakantie en voor elke gezinssituatie hebben wij de meest geschikte vouwwagens. Kom eens kijken in onze showroom van maar liefst 5000m2 waar alle vouwwagens staan opgezet. Op deze manier krijgt u een goede indruk van alle mogelijkheden en opties van de verschillende tentwagens. Wij zijn niet voor niets de specialist in vouwwagens.

Typen vouwwagens

Vouwwagens zijn verkrijgbaar in verschillende typen en merken. Weet u niet welk type het beste bij uw wensen past? Geen zorgen. Onze vouwwagen experts kunnen u adviseren welk type voor u het meest geschikt is omdat wij álle betere merken onder één dak hebben.

vouwwagens van de Vouwwagenspecialist

Elk type wagen heeft specifieke eigenschappen. Gaat u voor comfort, ruimte, duurzaamheid of design? Kiest u voor de klassieke Raclet of voor het design van de Opera? Laat u inspireren door ons assortiment. De Vouwwagenspecialist voert een compleet assortiment met de volgende wagens:

De ideale combinatie tussen caravan en tent

Vouwwagens, ook tentwagens genoemd, hebben grote voordelen ten opzichte van tenten en caravans. De wagen is namelijk de ideale combinatie tussen een caravan en een tent. Naast veel leefruimte heeft een vouwwagen als voordeel het opzetgemak. De opzetsystemen zijn automatisch geregeld. Dat bespaart u veel tijd zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Kiest u voor een tentwagen onder de 750 kg, dan heeft u geen aanhanger rijbewijs nodig. Voldoende voordelen om te kiezen voor een van de vele vouwwagens bij de Vouwwagenspecialist.

Vouwwagens kopen

Wilt u een degelijke vouwwagen kopen waar u lang plezier van kan hebben? Laat u dan adviseren door de Vouwwagenspecialist. In onze showroom van 5000m2 kunt u alle opties bekijken, demonstraties zien en het juiste advies krijgen. U slaagt bij ons altijd bij het kopen van de vouwwagen die het beste bij uw wensen past.

Kom naar onze showroom in Boxtel of stel uw vraag aan een van onze experts.

Wintersale

€ 1000,- extra
inruilpremie
Bekijk de actie-modellen

Inkoop service

Uw vouwwagen verkopen
100%
Kwaliteit
Grootste
Keuze
Eigen
Servicecenter
Uitstekende
Garantie
Uitgebreide
Demonstratie
Openingstijden

Di t/m vr 9.00u-17.30u
Za 9.00u-16.00u