Vouwwagens

Vouwwagens vindt u bij de Vouwwagenspecialist. Voor elk type vakantie en voor elke gezinssituatie hebben wij de meest geschikte vouwwagens. Kom eens kijken in onze showroom van maar liefst 5000m2 waar alle vouwwagens staan opgezet. Op deze manier krijgt u een goede indruk van alle mogelijkheden en opties van de verschillende vouwwagens. Wij zijn niet voor niets de specialist in vouwwagens.

Voordelen van vouwwagens

Vouwwagens hebben grote voordelen ten opzichte van tenten en caravans. De vouwwagen is namelijk de ideale combinatie tussen een caravan en een tent. Naast veel leefruimte heeft een vouwwagen als voordeel het opzetgemak. De opzetsystemen van vouwwagens zijn automatisch geregeld. Dat bespaart u veel tijd zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Kiest u voor een vouwwagen onder de 750 kg, dan heeft u geen aanhanger rijbewijs nodig. Voldoende voordelen om te kiezen voor een van de vele vouwwagens bij de Vouwwagenspecialist. Vouwwagens kopen doet u bij de Vouwwagenspecialist in Boxtel.

Typen vouwwagens

Vouwwagens zijn verkrijgbaar in verschillende typen en merken. Weet u niet welk type het beste bij uw wensen past? Geen zorgen. Onze vouwwagen experts kunnen u adviseren welk type vouwwagen voor u het meest geschikt is omdat wij álle betere merken onder één dak hebben. Elk type vouwwagen heeft specifieke eigenschappen. Gaat u voor comfort, ruimte, duurzaamheid of design? Kiest u voor de klassieke Raclet of voor het design van de Opera? Laat u inspireren door ons assortiment. De Vouwwagenspecialist voert een compleet assortiment met de volgende typen vouwwagens:

Vouwwagens kopen

Wilt u een degelijke vouwwagen kopen waar u lang plezier van kan hebben? Laat u dan adviseren door de Vouwwagenspecialist. Wij bieden u de grootste keuze in vouwwagens. U slaagt bij ons altijd bij het kopen van de vouwwagen die het beste bij uw wensen past.

Voor uitgebreide demonstraties van de typen vouwwagens bent u van harte welkom in onze showroom in Boxtel of stel uw vraag aan een van onze experts.

Wintersale

€ 1000,- extra
inruilpremie
Bekijk de actie-modellen

Inkoop service

Uw vouwwagen verkopen
100%
Kwaliteit
Grootste
Keuze
Eigen
Servicecenter
Uitstekende
Garantie
Uitgebreide
Demonstratie
Openingstijden

Di t/m vr 9.00u-17.30u
Za 9.00u-16.00u