Combi-camp vouwwagen

 

Een Combi-camp vouwwagen biedt u alle luxe van een caravan. Met een Combi-camp vouwwagen ben je verzekerd van veel leefruimte, comfort.

Duurt het opzetten van een vouwwagen niet heel erg lang? Wanneer u gaat kamperen met een Combi-camp vouwwagen niet, het lang opzetten van een tent of vouwwagen is verleden tijd. Binnen één minuut na aankomst op uw kampeerbestemming bent u klaar om te gaan genieten, van uw welverdiende kampeer vakantie. Een eenvoudige tent en een luxe vakantieverblijf in één.

Kenmerken Combi-Camp vouwwagens

Opzetsnelheid

Een Combi-Camp vouwwagen is binnen één minuut opzetbaar door één persoon, zonder haringen of scheerlijnen en staat dertig centimeter van de grond. Alle Combi-camp vouwwagen beschikken over een vaste vloer. De voortent is binnen vijftien minuten opzetbaar met de telescopische stokken die in het wagenframe gemonteerd zijn. De voortent van de Combi-Camp vouwwagen kan naar wens als doorreis luifel of als een grote luxe luifel functioneren. De luifel is uit te breiden met zijwanden. Hierdoor is het een eenvoudige stap om er een complete voortent van te maken door de voorwand erin te ritsen.

Slaapplaatsen

Een Combi-Camp staat voor ‘slaapcomfort zoals thuis’ met een groot en comfortabel kingsize bed met polyether vulling en een geïntegreerde koudschuim topper.
Het slaapgedeelte is dubbeldaks. Standaard ingebouwde ventilatieramen zorgen voor een goede doorstroming van frisse lucht in de vouwwagen, maar houden insecten buiten.

Opbergruimte

De Combi-camp vouwwagen heeft veel opbergruimte, o.a. onder het bed. Een groot imperiaal is standaard bij deze vouwwagen. U kunt dus genieten van al uw comfort die u te wensen stelt, bijvoorbeeld: grote luxe kampeerstoelen, fietsen of surfplanken kunt u zonder enige problemen meenemen tijdens uw kampeervakantie.

Kookplezier

Veel werkruimte op een comfortabele stabiele stahoogte. Met geïntegreerde koelkast en volop opbergruimte

Duurzaamheid

Het tentdoek van de Combi-Camp is van natuurlijk materiaal: 100% katoen. Dit ademt, isoleert en absorbeert. Nu ook leverbaar met het revolutionaire IQ tentdoek speciaal ontwikkeld in samenwerking met Ten Cate.

Interesse in een Combi-camp vouwwagen?

Ben je geïnteresseerd in een Combi-camp vouwwagen en wil je de vouwwagens zelf fysiek komen bekijken. Of wil je graag meer informatie over de vouwwagen? Wij nodigen u graag uit om de Combi-camp vouwwagens te komen bekijken in onze showroom. Onze medewerkers kunnen u vervolgens persoonlijk van de beste adviezen op maat voorzien. Daarnaast worden er speciaal voor u demonstraties gegeven. Kortom, wij zorgen ervoor dat al uw vragen beantwoordt worden! 

U kunt uw vraag natuurlijk ook stellen via ons contactformulier of via  0411-683601.

Bekijk alle modellen Combi-Camp:

Binnen onze website kunt u natuurlijk alles vinden over de verschillende combi-camp Vouwwagens. Deze zijn allemaal fysiek te bekijken in onze riante showroom in Boxtel.

Vouwwagen fincieren

Betaalplan van
PlusAdvies
Bekijk de mogelijkheden

Inkoop service

Uw vouwwagen verkopen
100%
Kwaliteit
Grootste
Keuze
Eigen
Servicecenter
Uitstekende
Garantie
Uitgebreide
Demonstratie
Openingstijden

Di t/m vr 9.00u-17.30u
Za 9.00u-16.00u