Combi-camp vouwwagen

Binnen één minuut kampeerklaar. Een eenvoudige trekkerswagen en een luxe vakantieverblijf in één.

Kenmerken Combi-Camp vouwwagens:

  • Opzetsnelheid: een Combi-Camp is binnen één minuut opzetbaar door één persoon, zonder haringen of scheerlijnen en staat dertig centimeter van de grond.  Met vaste vloer. De voortent is binnen vijftien minuten opzetbaar met de telescopische stokken die in het wagenframe gemonteerd zijn. De voortent van de Combi-Camp vouwwagen kan naar wens als doorreisluifel of als een grote luxe luifel met eventueel zijwanden functioneren. Het is een eenvoudige stap om er een complete voortent van te maken door de voorwand erin te ritsen.
  • Slaapplaatsen: een Combi-Camp staat voor ‘slaapcomfort zoals thuis’ met een groot en comfortabel bed met polyeter vulling en een geïntegreerde koudschuimtopper.
  • Het slaapgedeelte is dubbeldaks. Ventilatieramen zorgen voor een goede doorstroming van frisse lucht, maar houden insecten buiten.
  • Opbergruimte: volop opbergruimte onder het bed. Een groot imperiaal is standaard, dus ook grote stoelen, fietsen of surfplanken kunnen mee.
  • Kookplezier: veel werkruimte op een comfortabele stabiele stahoogte. Met geïntegreerde koelkast en volop opbergruimte.
  • Duurzaamheid: het tentdoek van de Combi-Camp is van natuurlijk materiaal: 100% katoen. Dit ademt, isoleert en absorbeert. Nu ook leverbaar met het revolutionaire IQ tentdoek speciaal ontwikkeld in samenwerking met Ten Cate.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via  0411-683601.

Modellen Combi-Camp:

Vouwwagen fincieren

Betaalplan van
PlusAdvies
Bekijk de mogelijkheden

Inkoop service

Uw vouwwagen verkopen
100%
Kwaliteit
Grootste
Keuze
Eigen
Servicecenter
Uitstekende
Garantie
Uitgebreide
Demonstratie
Openingstijden

Di t/m vr 9.00u-17.30u
Za 9.00u-16.00u