Vouwwagen huren

Wilt u een vouwwagen huren en hiermee het echte kampeergevoel gaan ervaren? Een vouwwagen huren bij de Vouwwagenspecialist biedt de perfecte oplossing voor u. Ideaal om het kampeerplezier met een vouwwagen eerst voor te proeven voordat u zelf een vouwwagen gaat kopen. Lijkt u dat een goed idee? Informeer vrijblijvend of meld u  snel aan voor het komend huurseizoen!

Kampeeraccessoires en verzekering

Al onze huur vouwwagens zijn standaard voorzien van een bermkeuken, gasfles, reservewiel, neuswiel, disselslot, extra afdekzeil en een verzekering voor onze vouwwagen. Op de prijslijst staan de accessoires vermeld die optioneel toegevoegd kunnen worden bij een vouwwagen huren. Bij het ophalen van de door u gekozen vouwwagen en accessoires, krijgt u een uitgebreide demonstratie van de gehuurde vouwwagen.

Vouwwagen huren bij de Vouwwagenspecialist

De Vouwwagenspecialist verhuurt twee type vouwwagens, de Combi-Camp Country en de Trigano Odyssee GL.De Combi-Camp Country is een luxe en ruime vouwwagen met veel bagage ruimte. Wilt u het ultieme kampeergevoel ervaren en houdt u daarnaast van de natuur, vrijheid en een minimalistische levensstijl. Dan is de Trigano Odyssee wellicht de perfecte vouwwagen voor u. Dit is een compacte en lichte vouwwagen, waarvan de opbouw eenvoudig en snel zal gaan.

Wilt u meer informatie over een vouwwagen huren? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten of bel direct met ons via 0411- 683601. Wij adviseren u graag persoonlijk naar al onze mogelijkheden.

 

Naast vouwwagens verhuren wij ook de Kip Shelter. Dit is een kleine caravan, speciaal ontworpen voor avontuurlijke kampeerders, die houden van vrijheid en natuurbeleving. Geniet van het buitenleven tijdens je vakantie met de eenvoud van het kamperen, alleen dan met net wat extra gemak en comfort. Heb je interesse in een Kip Shelter huren, vraag naar de mogelijkheden.