Trigano vouwwagens

Voor avonturen van topkwaliteit met voldoende ruimte voor iedereen.

Kenmerken Trigano Vouwwagens:

  • Opzetsnelheid: alle Trigano modellen kunnen eenvoudig worden opgezet. De modellen onderscheiden zich in twee types: de wagens met een losse voortent (voorzien van een gebruiksvriendelijk buizenframe) en de wagens met een automatische voortent (geïntegreerd voortentframe).
  • Slaapplaatsen: de slaapkamers (twee maal tweepersoons) hebben een tent-in-tentprincipe en zijn voorzien van horrengaas en kleppen. De matrassen zijn breed en comfortabel. Op de meeste modellen zijn lattenbodems standaard. Alle modellen hebben twee gescheiden slaapkamers (met uitzondering van de Alpha). Er kunnen extra slaapplaatsen worden toegevoegd (ondertenten, zijtenten).
  • Royale opbergruimte: alle Trigano’s kenmerken zich door veel bergruimte. Bedden kunnen opgemaakt ingeklapt worden. Als extra optie kan nog een grote disselbak gemonteerd worden.
  • Kookplezier: alle modellen zijn met of zonder keukenblok leverbaar. Deze blokken zijn bevestigd aan de achterkant van de vouwwagen en bieden volop ruimte voor optimaal kookplezier. Alle keukens zijn voorzien van een ruim driepits gascomfort en een wasbak/ gootsteen.
  • Duurzaamheid: hoogwaardig tentdoek dat zeer goed bestand is tegen water, scheuren, vocht en veroudering. Trigano heeft tevens een (optioneel) beschermend kuipgrondzeil van bisonyl dat met een ritssluiting is vastgemaakt aan de voortent op ongeveer 10 cm boven de grond. Het houdt vocht , stof en insecten tegen en voorkomt ook dat de wind onder de voortent door waait.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via  0411-683601. Welke Trigano past bij u?

Modellen Trigano vouwwagens:

 

Vouwwagen fincieren

Betaalplan van
PlusAdvies
Bekijk de mogelijkheden

Inkoop service

Uw vouwwagen verkopen
100%
Kwaliteit
Grootste
Keuze
Eigen
Servicecenter
Uitstekende
Garantie
Uitgebreide
Demonstratie
Openingstijden

Di t/m vr 9.00u-17.30u
Za 9.00u-16.00u