Vouwwagen occasions

Vouwwagen occasions kopen

Bent u opzoek naar een gebruikte tweedehandse vouwwagen? De Vouwwagenspecialist heeft een ruim aanbod vouwwagen occasions, ook wel bekend als tweedehands vouwwagen of gebruikte vouwwagens, voor u op voorraad in onze showroom. De Vouwwagenspecialist heeft de grootste showroom in de Benelux, met meer de 5000 m2. Naast tweedehands vouwwagens, vindt u er een riant aanbod aan nieuwe vouwwagens, van luxe vouwwagens tot tenttrailers, plooicaravans en hefdak caravans.

Garantie op vouwwagen occasions

De gekeurde huisselectie van vouwwagen occasions hebben na aankoop, altijd minimaal 1 jaar garantie bij de Vouwwagenspecialist. Hierdoor bent u zeker van een goede aankoop. Wij beschikken over een eigen servicecenter, waar we uw tweedehands vouwwagen voor aankoop voor u hebben nagekeken. Ook jaren na aankoop kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw vouwwagen occasion of voor vouwwagen onderdelen.

Tweedehands vouwwagens

De beschikbare tweedehands vouwwagen van de Vouwwagenspecialist zijn alvast online voor u te bekijken. Mocht u het prettiger vinden de vouwwagens fysiek te bekijken, deze zijn altijd uitgestald voor u en te bezichtigen in onze speciale occasionhal in Boxtel.

Caravan occasions

Naast vouwwagens hebben we ook een selectie caravan occasions beschikbaar voor u. Bezoek onze showroom of neem vrijblijvend contact op met onze productspecialisten om het huidige assortiment hiervan te bekijken.

Vrijblijvend advies over vouwwagen occasions

Heeft u een vraag over onze occasion vouwwagens, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop via 041-168-3601. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wilt u liever een bezoek brengen aan een van onze showroom, we vertellen u graag persoonlijk alles over ons assortiment en geven u uitgebreide demonstraties.

Mocht u interesse hebben om een vouwwagen te huren alvorens u een vouwwagen koopt, we bieden diverse modellen aan in de verhuur.