Onderhoud

Je kunt het onderhoud van je vouwwagen vergelijken met een periodiek bezoek aan de tandarts. Bij regelmatige controles kom je nooit voor verrassingen te staan.

Service & onderhoud bij de specialist

Zo blijft je tenttrailer altijd in topconditie, klaar om er weer op uit te trekken voor een zorgeloze vakantie. Mocht je onverhoopt toch een keer schade oplopen aan je dierbare kampeermiddel, dan ben je bij De Vouwagenspecialist aan het goede adres. In het servicecenter ontzorgen wij het hele proces, van taxatie tot en met reparatie. Zodat jij alleen maar hoeft na te denken over je volgende vakantiebestemming.

Afspraak aanvragen

Onderhoud & Reparaties

Niet alleen voor de aanschaf van een tenttrailer ben je bij ons aan het juiste adres. Dat geldt ook voor  service, onderhoud en reparatie. De Vouwwagenspecialist heeft een hypermodern servicecenter; uiteraard BOVAG gecertificeerd.

Onderstaande service kunnen wij je bieden:

  • Technische onderhouds- en controlebeurten en reparaties;
  • BOVAG onderstelbeurten voor caravans;
  • BOVAG onderhoudsbeurten voor caravans;
  • Het balanceren van de wielen van je wagen;
  • Het repareren en aanpassen van tenten.
Afspraak aanvragen

Veelgestelde vragen

Repareren jullie elk merk vouwwagen?

Onze specialisten repareren vouwwagens van elk merk. Heb je bijvoorbeeld een vouwwagen van Aart Kok, Cabanon, Camp-Let, Comanche, Combicamp, Conway, Holtkamper, Roadmaster, Raclet of Trigano? In onze vestiging in Boxtel kun je met elk merk vouwwagen of tenttrailer bij ons terecht. Ook smart caravans van het merk Kip Shelter kunnen wij repareren. Met een ruime werkplaats, jaren ervaring en de beste materialen op voorraad zorgen wij ervoor dat je vouwwagen in topconditie wordt gebracht.

Eigen tentatelier

Is de tent van je vouwwagen beschadigd? Geen probleem, in Boxtel hebben we een eigen tentatelier waardoor wij ook reparaties aan de tentdoeken kunnen verzorgen. Alle reparaties worden met uiterste zorg gedaan zodat je weer veilig en compleet op vakantie kunt gaan.

Om je tenttrailer altijd in optimale conditie te houden luidt het BOVAG advies om je wagen om het jaar een onderhoudsbeurt te laten geven. Let op, sommige verzekeraars verplichten je hier zelfs toe. Tijdens zo’n onderhoudsbeurt worden alle belangrijke onderdelen zoals banden, remmen, gasleidingen en verlichting gecheckt.

In Boxtel voeren we onderhoud voor elk merk vouwwagen of tenttrailer en de Kip Shelter smart caravan.