Hefdakcaravans: compact en comfortabel

kip hefdakcaravan

Hefdakcaravans zijn het ideale kampeermiddel voor kampeerders die iets meer comfort zoeken dan een vouwwagen of een tent kan bieden, maar geen zin hebben om met een grote caravan achter de auto te rijden. De hefdakcaravan is tijdens het rijden compact, maar wanneer je op je plaats van bestemming bent aangekomen creëer je in een handomdraai meer ruimte.

Easy Caravanning TakeOff

De Easy Caravanning TakeOff is een unieke, innovatieve hefdakcaravan. De TakeOff combineert de voordelen van een caravan met die van een vouwwagen. Onderweg klap je de wagen in waardoor hij, net als een vouwwagen, als een lage aanhanger achter de auto hangt. Eenmaal op de plaats van bestemming, of tijdens een tussenstop, ontgrendel je het dak, geef je hem een duwtje en binnen 30 seconden ontpopt de TakeOff zich tot een volwaardige caravan.

De TakeOff is van alle gemakken voorzien. De zitruimte is in een handomdraai te veranderen in een groot en comfortabel bed en je hebt lekker veel opbergruimte in de wagen. Het is mogelijk om de TakeOff te voorzien van onder meer een voortent, een keukenblok en een toilet.

Kip Shelter

De Kip Shelter is een compacte hefdakcaravan die van alle gemakken voorzien is. Kip staat bekend om de topkwaliteit caravans en de Shelter doet daarin niet onder voor de grotere modellen caravans. De Kip Shelter is door zijn compacte formaat het ideale vakantiegezelschap. Hij is zo smal dat bij de gemiddelde auto geen extra caravanspiegels nodig zijn om veilig te kunnen rijden. En vanwege het lage gewicht is de caravan te trekken door de meeste auto’s. Het doek van het hefdak is gemaakt door De Waard en en ook de optionele luifel is van De Waard.

De Kip Shelter is gemaakt voor gemak. Het zitgedeelte is gemakkelijk te veranderen in een comfortabel 2-persoonsbed. Het bed is zo gemaakt dat je het voeteneind eenvoudig verandert in een zitje voor 2 personen, waardoor het niet nodig is om elke dag het bed terug te veranderen in een tafel met banken. De Kip Shelter is uit te breiden met onder meer een keukenblokje en een toilet.

Ervaar de hefdakcaravan

Ben je benieuwd of een hefdakcaravan iets voor jou is? Kom dan naar onze showroom om de hefdakcaravans van dichtbij te bekijken. Je kan er zelfs eentje huren om hem op vakantie uit te proberen. Vraag naar de mogelijkheden in de showroom of doe direct online een huuraanvraag.