Fortex Aronde Voortent

De Aronde voortent wordt perfect op maat gemaakt voor elke hefdakcaravan. Het vrijstaande frame aan de caravan zijde zorgt er voor dat de tent de juiste stahoogte, waterafloop en leefruimte krijgt. Het bijkomende voordeel van het vrijstaande frame is dat er geen enkele dakstang aan de caravan wordt bevestigd. Alleen de achterwand staat in verbinding met de caravan rail. Bij een Eriba touring wordt de horizontale rail gebruikt maar voor de Eriba Feeling, Future, Eribelle, Kip caravans, Rapido, Trigano Silver en T@B modellen wordt de gehele rail gebruikt voor deze verbinding.

Het frame van de tent wordt bij alle Fortex Aronde modellen in het doek van de voortent ingeritst. Die heeft als grote voordeel dan de spanning van het dak en de zijkanten over de gehele boogstok worden opgevangen. Geen piekbelasingen meer op bepaalde delen van het doek, die vergroot de levensduur van de voortent.

Aan de onderzijde van de voortent zijn spanningsbanden bevestigd. Deze spanningsbanden worden aan de onderzijden van de boogstokken bevestigd. Met deze banden wordt het tentdoek op het frame gefixeerd en span je het doek al geheel strak, zonder de tent af te spannen met haringen. Het afspannen dient nu alleen nog om de tent aan de grond te bevestigen. De vier standaard meegeleverde stormbanden welke zijn geïntegreerd in het dak, zorgen ook bij stevige wind dat de tent op zijn plek blijft.

De voorkant van de Aronde tent wordt 50 cm naar voren toe uitgespannen. Dit resulteert in een diepte van drie meter. De voorwand wordt in twee delen ingeritst zodat een tochtvrij geheel ontstaat. Deze tent wordt standaard uitgevoerd worden met afdichtingskleppen over de ramen en grote ventilatie openingen aan de twee voorpunten van de tent.

Tevens heeft u nog de keuze om de tent uit te breiden met een extra aanritsbare luifel van twee meter diepte, naargelang met of zonder zijwanden. De luifel kan eraf geritst worden wanneer deze niet meer nodig is.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via 0411-683601.