Camp-let vouwwagens

 

De eerste Camp-let vouwwagen is gebouwd in Denemarken en het merk bestaat sinds 1969. Camp-let is ontstaan onder het motto van, kamperen met onze vouwwagens staat voor ‘camp’ dat betekent ‘kamperen’ en ‘let’, wat staat voor ‘makkelijk’. Dit maakt het concept ‘makkelijk kamperen’.

Ga je tegenwoordig op vakantie met een Camp-let vouwwagen, dan ben je verzekerd van: een kwalitatieve vouwwagen, stijlvol Deens design met de nadruk op functionaliteit en duurzaamheid.

De vouwwagens van Camp-let zijn meerdere jaren uitgeroepen tot ‘beste vouwwagen’ in zijn prijsklasse. De nieuwe aerodynamische lichtgewicht vouwwagens van Camp-let vangen nauwelijks wind, wat gunstig is voor het brandstofverbruik van uw auto.

Kenmerken Camp-Let:

  • Opzetsnelheid: de Camp-Let vouwwagen is makkelijk opzetbaar in drie eenvoudige stappen. Deze vouwwagen kan door één persoon worden geopend en de voortent en de slaapcabine zijn in één makkelijke stap op te zetten.
  • Slaapplaatsen: de vouwwagen biedt voldoende ruimte voor twee tot zes personen. Een ruime leefruimte: Camp-let is hierdoor ideaal voor kampeervakanties met kinderen.
  • Opbergruimte: deze vouwwagens bieden verrassend veel opbergruimte, hier is door Camp-let op een slimme manier over nagedacht.
  • Kokenplezier: tijdens je kampeervakantie kun je uitgebreid koken met een vaste kwaliteitskeuken.
  • Duurzaamheid: 100% roestvrij door gebruik van glasvezel versterkt polyester bij het carrosserie. De tent is geproduceerd door Isabella; de beste tentproducent van Europa. Voor een optimale levensduur en duurzaamheid is het tentdoek rond de tentstangen en op andere, kwetsbare, punten versterkt. Alle Camp-let tenten zijn gemaakt van ademend acryl. Dit tentdoek heeft als voordeel dat het zeer goed ademt maar geen water opneemt (handig als u bij nat weer de Camp-let wil inpakken).

Daarnaast biedt een Camp-let vouwwagen veel praktische ventilatiemogelijkheden. Er zijn veel accessoires beschikbaar waarmee de vouwwagen kan worden uitgebreid. Een luifel, een disselbak, een afdekzeil en kuipgrondzeil en nog veel meer.

Wilt u meer informatie over de Camp-let vouwwagens, wij nodigen u graag uit in onze riante showroom. In onze showroom geven we u graag een uitgebreide demonstratie en leggen we u alle voordelen uit van deze vouwwagens. U kunt ook online uw vragen aan ons stellen via ons contactformulier of we zijn telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0411-683601.

Modellen Camp-Let vouwwagens

Vouwwagen fincieren

Betaalplan van
PlusAdvies
Bekijk de mogelijkheden

Inkoop service

Uw vouwwagen verkopen
100%
Kwaliteit
Grootste
Keuze
Eigen
Servicecenter
Uitstekende
Garantie
Uitgebreide
Demonstratie
Openingstijden

Di t/m vr 9.00u-17.30u
Za 9.00u-16.00u