Camp-let vouwwagens

Kwaliteit, design en functionaliteit gaan hand in hand. Meerdere jaren uitgeroepen tot ‘beste vouwwagen’ in zijn prijsklasse. De nieuwe aerodynamische vouwwagen vangt nauwelijks wind, wat gunstig is voor het brandstofverbruik.

Kenmerken Camp-Let:

  • Opzetsnelheid: de Camp-Let vouwwagen is makkelijk opzetbaar in drie eenvoudige stappen. Kan door één persoon worden geopend met behulp van een gasveer.
  • Slaapplaatsen: voor twee tot zes personen. Een ruime leefruimte: de Camp-Let is hierdoor ideaal voor kampeervakanties met kinderen.
  • Opbergruimte: veel opbergruimte op een slimme manier.
  • Kookplezier: koken met een vaste kwaliteitskeuken.
  • Duurzaamheid: 100% roestvrij door gebruik van glasvezel versterkt polyester bij het carrosserie. De tent is geproduceerd door Isabella; de beste tentproducent van Europa. Voor een optimale levensduur en duurzaamheid is het tentdoek rond de tentstangen en op andere, kwetsbare, punten versterkt. Alle Camp-let tenten zijn gemaakt van ademend acryl. Dit tentdoek heeft als voordeel dat het zeer goed ademt maar geen water opneemt (handig als u bij nat weer de Camp-let wil inpakken).

Daarnaast volop praktische ventilatiemogelijkheden en veel accessoires beschikbaar zoals bijvoorbeeld een luifel, een disselbak,een afdekzeil en kuipgrondzeil.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via  0411-683601.

Modellen Camp-Let

Download hier de prijslijst en hier de brochure.

Vouwwagen fincieren

Betaalplan van
PlusAdvies
Bekijk de mogelijkheden

Inkoop service

Uw vouwwagen verkopen
100%
Kwaliteit
Grootste
Keuze
Eigen
Servicecenter
Uitstekende
Garantie
Uitgebreide
Demonstratie
Openingstijden

Di t/m vr 9.00u-17.30u
Za 9.00u-16.00u