Home > Camp-let

Camp-let

Camp-let
Camp-let Earth / nieuw model

Het nieuwste model van Camp-let, de Earth. Uitgevoerd in natuurlijke kleuren met een strak design. Uniek aan dit model z…

Inruilvoorstel
Verkoopprijs vanaf€ 11.999,-
Camp-let
Camp-let North

De Camp-let North is de klassieker in het programma van Camp-let. Alle kenmerken van de Camp-let vind je terug in dit mo…

Inruilvoorstel
Verkoopprijs vanaf€ 9.799,-
Camp-let
Camp-let Passion

In een Camp-let Passion kun je je lekker laten verwennen door alles waarvan je droomt voor een comfortabel verblijf in d…

Inruilvoorstel
Verkoopprijs€ 11.099,-

Camp-let vouwwagens

De eerste Camp-let vouwwagen is gebouwd in Denemarken en het merk bestaat sinds 1969. Camp-let is ontstaan onder het motto van, kamperen met onze vouwwagens staat voor ‘camp’ dat betekent ‘kamperen’ en ‘let’, wat staat voor ‘makkelijk’. Dit maakt het concept ‘makkelijk kamperen’.

Ga je tegenwoordig op vakantie met een Camp-let vouwwagen, dan ben je verzekerd van: een kwalitatieve vouwwagen, stijlvol Deens design met de nadruk op functionaliteit en duurzaamheid.

De vouwwagens van Camp-let zijn meerdere jaren uitgeroepen tot ‘beste vouwwagen’ in zijn prijsklasse. De nieuwe aerodynamische lichtgewicht vouwwagens van Camp-let vangen nauwelijks wind, wat gunstig is voor het brandstofverbruik van jouw auto.

Kenmerken Camp-Let:

  • Opzetsnelheid: de Camp-Let vouwwagen is makkelijk opzetbaar in drie eenvoudige stappen. Deze vouwwagen kan door één persoon worden geopend en de voortent en de slaapcabine zijn in één makkelijke stap op te zetten.
  • Slaapplaatsen: de vouwwagen biedt voldoende ruimte voor twee tot zes personen. Een ruime leefruimte: Camp-let is hierdoor ideaal voor kampeervakanties met kinderen.
  • Opbergruimte: deze vouwwagens bieden verrassend veel opbergruimte, hier is door Camp-let op een slimme manier over nagedacht.
  • Kokenplezier: tijdens je kampeervakantie kun je uitgebreid koken met een vaste kwaliteitskeuken.
  • Duurzaamheid: 100% roestvrij door gebruik van glasvezel versterkt polyester bij het carrosserie. De tent is geproduceerd door Isabella; de beste tentproducent van Europa. Voor een optimale levensduur en duurzaamheid is het tentdoek rond de tentstangen en op andere, kwetsbare, punten versterkt. Alle Camp-let tenten zijn gemaakt van ademend acryl. Dit tentdoek heeft als voordeel dat het zeer goed ademt maar geen water opneemt (handig als je bij nat weer de Camp-let wil inpakken).

Daarnaast biedt een Camp-let vouwwagen veel praktische ventilatiemogelijkheden. Er zijn veel accessoires beschikbaar waarmee de vouwwagen kan worden uitgebreid. Een luifel, een disselbak, een afdekzeil en kuipgrondzeil en nog veel meer.

Wil je meer informatie over de Camp-let vouwwagens, wij nodigen je graag uit in onze riante showroom. In onze showroom geven we je graag een uitgebreide demonstratie en leggen we je alle voordelen uit van deze vouwwagens. Je kunt ook online je vragen aan ons stellen via ons contactformulier of we zijn telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0411-683601.