Vouwwagen verkopen

Verkoop uw vouwwagen vertrouwd en veilig

U wilt uw vouwwagen of (hefdak)caravan inruilen of verkopen? Dan bent u bij de Vouwwagenspecialist op het juiste adres, we komen graag met u in contact zodat we alle mogelijkheden persoonlijk aan u kunnen toelichten.

Vouwwagen inruilen

Bij inruil op een nieuwe vouwwagen of caravan krijgt u voor uw huidige wagen een uitstekende inruilprijs. We ontmoeten u en uw vouwwagen/caravan graag in onze showroom.

Verkoopbemiddeling vouwwagens en caravans

Heeft u een vouwwagen of caravan verkopen? We kunnen hem in onze showroom plaatsen (vanaf bouwjaar 2011). Wij bepalen samen met u de verkoopprijs en spreken met u een gegarandeerde inkoopprijs af. Na verkoop van uw vouwwagen of caravan maken wij dan direct het afgesproken bedrag aan u over. We hebben speciaal voor gebruikte vouwwagens en caravans een afzonderlijke showroom ingericht. De Vouwwagenspecialist is de grootse in vouwwagens van de Benelux, dat maakt de kans dat u uw vouwwagen of caravan snel verkoopt natuurlijk groot.

Vouwwagen direct verkopen

Als u niet wilt bemiddelen, maar snel van uw vouwwagen of caravan af wilt, dan hebben wij ook mogelijkheden om de wagen direct van u te kopen. Wij kopen vouwwagen(s) en caravan(s) in vanaf een bouwjaar van 2011.

Het draait bij de Vouwwagenspecialist om kwaliteit, kennis en vaardigheden. Onze persoonlijke benadering en vakkundigheid zullen u een vertrouwd gevoel geven. U bent van harte welkom in onze showroom, de koffie staat altijd voor u klaar.

Bezoek onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Boxtel. Voor meer informatie of vrijblijvend advies over het verkopen of inruilen van uw caravan kunt u direct met een van onze specialisten bellen 041-168-3601. U kunt daarnaast ook onderstaand formulier invullen en direct naar ons verzenden. Vervolgens zullen we snel contact met u opnemen om uw vraag direct voor u te beantwoorden.

  Uw vouwwagen

  Aanvullende informatie over uw vouwwagen:

  • PerfectGoedRedelijkSlecht

  VoortentLuifelLuifel zijwandGrondzeilDisselbakFietsdragerReservewielOploopremKeukenLattenbodemsOndertentje 1Ondertentje 2SlaapcabinesBinnenhemelGasflesKoelkastje

  Foto’s van uw vouwwagen

  U kunt hier een foto toevoegen van uw vouwwagen. Maximaal 2 mb.

  Contactgegevens

  • DhrMevr

  Heeft u een vraag?

  Belt u dan gerust met een van onze medewerkers of stuur ons een email

  0411 - 683601

  Wij zijn bereikbaar tussen:

  Maandag, sorry gesloten
  Dinsdag t/m vrijdag 9.00u - 17.30u
  Zaterdag 9.00u - 16.00u

  Wintersale

  € 1000,- extra
  inruilpremie
  Bekijk de actie-modellen
  100%
  Kwaliteit
  Grootste
  Keuze
  Eigen
  Servicecenter
  Uitstekende
  Garantie
  Uitgebreide
  Demonstratie
  Openingstijden

  Di t/m vr 9.00u-17.30u
  Za 9.00u-16.00u