Wij kopen uw vouwwagen

Vouwwagen verkopen

U wilt uw vouwwagen of (hefdak)caravan inruilen of verkopen? Dan bent u bij de Vouwwagenspecialist op het juiste adres.

Inruilen
Bij inruil op een nieuwe vouwwagen/caravan krijgt u voor uw huidige wagen een uitstekende inruilprijs. We ontmoeten u en uw vouwwagen/caravan graag in onze showroom.

Verkoopbemiddeling
U wilt uw vouwwagen/caravan alleen verkopen (vanaf bouwjaar 2011)? We kunnen hem in onze showroom plaatsen. Wij bepalen samen met u de verkoopprijs en spreken met u een gegarandeerde inkoopprijs af. Na verkoop van uw vouwwagen of caravan maken wij dan direct het afgesproken bedrag aan u over. We hebben speciaal voor gebruikte vouwwagens/caravans een afzonderlijke showroom ingericht. De Vouwwagenspecialist is de grootse van de Benelux dus de kans dat u uw vouwwagen/caravan snel verkoopt is groot.

Inkoop
Als u niet wilt bemiddelen, maar snel van uw vouwwagen of caravan af wilt, dan hebben wij ook mogelijkheden om de wagen direct van u te kopen. Wij kopen vouwwagens in vanaf bouwjaar 2011.

Het draait bij de Vouwwagenspecialist om kwaliteit, kennis en vaardigheden. Onze persoonlijke benadering en vakkundigheid zullen u een vertrouwd gevoel geven. U bent van harte welkom in onze showroom, de koffie staat altijd voor u klaar.

Kom langs of bel 0411-683601 om vrijblijvend te informeren. U kunt ook onderstaand formulier invullen en direct naar ons verzenden.

  Uw vouwwagen

  Aanvullende informatie over uw vouwwagen:

  • PerfectGoedRedelijkSlecht
  VoortentLuifelLuifel zijwandGrondzeilDisselbakFietsdragerReservewielOploopremKeukenLattenbodemsOndertentje 1Ondertentje 2SlaapcabinesBinnenhemelGasflesKoelkastje

  Foto’s van uw vouwwagen

  U kunt hier een foto toevoegen van uw vouwwagen. Maximaal 2 mb.

  Contactgegevens

  • DhrMevr

  Heeft u een vraag?

  Belt u dan gerust met een van onze medewerkers of stuur ons een email

  0411 - 683601

  Wij zijn bereikbaar tussen:

  Maandag, sorry gesloten
  Dinsdag t/m vrijdag 9.00u - 17.30u
  Zaterdag 9.00u - 16.00u

  Wintersale

  € 1000,- extra
  inruilpremie
  Bekijk de actie-modellen
  100%
  Kwaliteit
  Grootste
  Keuze
  Eigen
  Servicecenter
  Uitstekende
  Garantie
  Uitgebreide
  Demonstratie
  Openingstijden

  Di t/m vr 9.00u-17.30u
  Za 9.00u-16.00u