Kamperen met een kleine vouwwagen

Kleine vouwwagen

Gaan jullie met z’n tweetjes kamperen? Dan heb je vaak helemaal niet zoveel ruimte nodig. Een compacte, kleine vouwwagen biedt net zoveel comfort als een grote vouwwagen, maar is een stuk lichter, neemt minder ruimte in en er is makkelijker mee te rijden.

De voordelen van een kleine vouwwagen

Kamperen met een kleine vouwwagen biedt verschillende voordelen. Dankzij het compacte formaat van de vouwwagen heb je een minder grote campingplaats nodig. Dit maakt het uitkiezen van een leuke kampeerplek een stuk makkelijker. Heb je de beste plek op de camping gekozen? Dan heb je je vouwwagen lekker snel opgezet. Veel tweepersoonsvouwwagens kunnen zelfs makkelijk door één persoon opgezet worden.

Op weg met een kleine vouwwagen

Ook thuis en onderweg heeft een compacte vouwwagen zijn voordelen. Hoe kleiner de vouwwagen, hoe minder ruimte er nodig is om hem te stallen. De kosten voor stalling zijn daardoor vaak lager dan bij een grote vouwwagen. Ook onderweg bespaar je kosten met een kleine vouwwagen. Doordat deze vouwwagens lichter van gewicht zijn, kost het minder benzine om de vouwwagen naar de camping te trekken. Een compacte vouwwagen rijdt niet alleen goedkoper, maar ook makkelijker. Je hebt vaak niet eens in de gaten dat er een aanhanger achter je auto hangt, waardoor zelfs kleine auto’s en chauffeurs niet nog nooit met een aanhanger gereden hebben de vouwwagen comfortabel naar de camping kunnen rijden.

Klein maar fijn

Bij De Vouwwagenspecialist vind je een aantal kleine maar fijne vouwwagens voor 2 personen. De Combi Camp modellen Country, Country Anniversary en Valley zijn comfortabele, compacte vouwwagens voor 2 personen die van alle gemakken voorzien zijn. Deze vouwwagens staan binnen 30 seconden, zonder haringen of scheerlijnen. De Combi Camp Country en Country Anniversary beschikken over een luxe keuken, de Valley is de lichtste variant en beschikt niet over een keuken.

De Campwerk Economy is onze kleinste vouwwagen. Met zijn stoere uiterlijk is hij gemaakt voor het avontuur. Je zet hem binnen een minuut op, waardoor hij ideaal is om mee rond te trekken. De Campwerk Economy kan helemaal naar wens samengesteld worden.

Bekijk onze vouwwagens in de showroom

In onze showroom in Boxtel kun je met eigen ogen zien hoe comfortabel en compact onze vouwwagens zijn. Onze vouwwagenspecialisten helpen je graag met het uitkiezen en samenstellen van jouw ideale vouwwagen.