Kamperen voor fans van luxe

kamperen voor fans van luxe

Voor veel kampeerders is er niks mooier dan met je tentje in de natuur de elementen trotseren. Hobbelige ondergronden, slecht weer, koude nachten en warme dagen, niks houdt deze kampeerders tegen om een paar weken per jaar met de tent op pad te gaan. Maar niet iedereen wordt blij van deze manier van kamperen. Voor veel mensen is het net iets te veel back to basics. Gelukkig is kamperen voor fans van luxe ook zeker een mogelijkheid!

Luxe kamperen

Denk jij dat kamperen voor fans van luxe niet is weggelegd? Dan heb je het mis! Met de vouwwagens van tegenwoordig is kamperen ook voor fans van luxe een aangename manier om vakantie te vieren. Wil jij een comfortabel, echt bed in plaats van een kampeermatje? Wil je niet direct op de grond slapen maar lekker van de grond af zodat je geen hobbels en kou voelt? Wil je de ruimte hebben om lekker te koken? Dan is een vouwwagen jouw kampeermiddel.

Vouwwagens voor fans van luxe

Breng jij je dagen en nachten op de camping graag met het hele gezin comfortabel door? Kijk dan eens naar de Camp-let Passion, een mooie, luxe vouwwagen waarin tot wel acht slaapplaatsen te creëren zijn. De slaapcabines zijn voorzien van koudschuimmatrassen, verduisterend tentdoek en ventilatieopeningen, waardoor jij heerlijk slaapt. Dankzij de speciale keukenluifel sta jij altijd droog en uit de wind te koken, terwijl de kookgeuren niet in de tent blijven hangen.

Kamperen voor fans van luxe hoeft niet per se in een grote vouwwagen, ook compactere vouwwagens kunnen een luxegevoel bieden. Neem bijvoorbeeld de Combi Camp Country xclusive. Deze vouwwagen voor twee personen is gemaakt om bij alle weersomstandigheden comfortabel te zijn. Het slaapgedeelte is dubbeldaks, waardoor er een stilstaande luchtlaag ontstaat die de warmte of kou buiten houdt. Uiteraard slaapt u op een heerlijk comfortabel bed en is er gezorgd voor voldoende ventilatie in de slaapcabine. De keuken van deze Combi Camp is voorzien van een ingebouwde koelkast, een gootsteen en een gasfornuisje.

Advies

Ben jij een fan van luxe en wil je alles weten over de mogelijkheden van onze vouwwagens? Kom dan langs in onze showroom in Boxtel. Onze vouwwagenspecialisten vertellen je graag alles over onze luxe vouwwagens.