Makkelijk op te zetten vouwwagens

makkelijk op te zetten vouwwagen

Is gebruiksgemak voor jou een belangrijke factor bij het kopen van een vouwwagen? Dan wil je natuurlijk een makkelijk op te zetten vouwwagen aanschaffen. Van de huidige generatie vouwwagens is het grootste deel eenvoudig op te zetten. Het opzetsysteem verschilt van vouwwagen tot vouwwagen en ook de grootte van de vouwwagen en het wel of niet aanwezig zijn van een voortent heeft invloed op het opzet gemak. In dit artikel lichten we een aantal makkelijk op te zetten vouwwagens uit ons assortiment uit.

Makkelijk op te zetten kleine vouwwagens

Kleine vouwwagens zijn over het algemeen makkelijker op te zetten dan grote vouwwagens. Een bijzonder makkelijk op te zetten vouwwagen van klein formaat is bijvoorbeeld de Campwerk Economy. Deze vouwwagen heeft een opbouwtijd van één minuut en is daardoor uitermate geschikt om mee rond te trekken. Ondanks het compacte formaat van de vouwwagen, slaap je in een comfortabel kingsize bed.

De meest makkelijk op te zetten vouwwagen van klein formaat is de Easy Caravanning TakeOff. Deze bijzondere vouwwagen is een combinatie tussen een vouwwagen en een caravan. Als de wagen ingeklapt is, is hij net zo compact als een vouwwagen. Op de plaats van bestemming aangekomen, schuif je in een handomdraai het dak omhoog en verschijnt er een compacte caravan die van alle gemakken voorzien is.

Makkelijk op te zetten grote vouwwagens

Gaan jullie met het hele gezin kamperen? Ook dan is er genoeg keuze uit makkelijk op te zetten vouwwagens. Kies bijvoorbeeld voor de Combi Camp Flexi Comfort XL. In deze ruime vouwwagen kunnen zes personen comfortabel overnachten en er is voldoende opbergruimte voor alle kampeerspullen. De Combi Camp Flexi heeft een automatische voortent, dus niet alleen het slaapgedeelte staat snel, ook de voortent is in een handomdraai opgezet.

De Smitveld Violist een koploper als het gaat om makkelijk op te zetten grote vouwwagens. Deze ruime vouwwagen met vier slaapplaatsen staat in zijn geheel binnen tien minuten. Dankzij de ruime voortent is het ook met slecht weer comfortabel vertoeven in deze vouwwagen.

Kom onze vouwwagens bekijken

Wil je onze vouwwagens van dichtbij ervaren voordat je besluit welke vouwwagen jouw reisgenoot wordt? Kom ze dan bekijken in onze showroom in Boxtel. Onze vouwwagenspecialisten staan klaar om je te helpen bij het maken van je keuze.