Camp-let Passion

U kunt uw  Camp-let Passion ontwerpen naar uw eigen wensen. De standaard Camp-let Passion biedt voldoende ruimte voor het hele gezin, twee dubbele slaapcabine’s en een fraaie voortent. Camp-let Passion heeft een goed binnenklimaat door de lichtbanen in het dak en de uitgebreide ventilatiemogelijkheden. Dit is een ideale vouwwagen voor mensen met passie voor een enerverend buitenleven.

Camp-let Passion creëert het perfecte campingleven en in de loop der tijd kunt u optionele extra’s toevoegen voor meer comfort, ruimte of gemak. De vouwwagen wordt standaard geleverd met Organizer met zakken (net), 1 verandastang, donkere slaapcabines, donkere comfortabele matrassen, geïntegreerde gordijnen en een garderobestang.

Kenmerken Camp-let Passion:

  • Automatische voortent, slecht één los framedeel van 30 cm!
  • Bed kan makkelijk optioneel worden omgebouwd tot een comfortabele bank.
  • Camp-let Passion is standaard zonder keuken. Voeg een keuken toe, een rugleuning voor een bankje, een inbouw veersysteem of misschien zelfs een grotere tent met meer ruimte en mogelijkheden.
  • Minimaal onderhoud door het solide ontwerp, gegalvaniseerd chassis en glasvezelconstructie.
  • Praktisch ingericht.
  • De vouwwagen heeft een vaste deksel.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via  0411-683601. Of bezoek onze andere website.

Naam: Passion vouwwagen
Merk:Camp-let
Aantal personen:2-6 personen
Afmeting voortent:250 x 400 cm (l x b)
Afmeting wagentent:215 x 320 cm (l x b)
Bedmaten:140 x 200 cm
Afmetingen vouwwagen:323 x 160 x 95 cm (l x b x h)
Tentdoek:Acryl
Tentkleur:Grijs
Maximaal totaal gewicht:500 kg
Ledig gewicht:300 kg
Laadgewicht:200 kg
Wielmaat:13 inch