Easy Caravanning

Het oer-Hollandse merk Easy Caravanning laat zich eigenlijk niet vangen onder de categorie vouwwagens of hefdakcaravans. De kersverse TakeOff van Easy Caravanning is een cross-over van een vouwwagen en een traditionele toercaravan, the best of both worlds.  Hij werd onlangs op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht voorgesteld aan het publiek en werd meteen door campingtrend.nl uitgeroepen tot dé nummer 1 innovatie van de beurs. De compacte caravans zijn speciaal ontworpen voor lichtere en elektrische trekauto’s. De opzetsnelheid is ongeëvenaard.

Kenmerken Easy Caravanning:

  • Opzetsnelheid: klaar voor gebruik in een handomdraai, door 1-persoon eenvoudig te openen en sluiten. Volledig te gebruiken op doorreis.
  • Slaapplaatsen: de TakeOff, het eerste model van Easy Caravanning, is ontworpen voor 2 personen. Naar wens kunnen er eenvoudig 2 extra slaapplaatsen in de speciale X10T gecreëerd worden welke van binnenuit bereikbaar zijn.
  • Opbergruimte: veel bagageruimte onder de 2 lange bankkasten, in de disselruimte voorin, in het centrale gangpad (achteringang) en in diverse kastjes aan de achterzijde.
  • Kookplezier: de uitneembare keuken kan zowel binnen als buiten gebruikt worden om afhankelijk van de omstandigheden altijd voldoende ruimte te creëren.
  • Duurzaamheid: de TakeOff is gemaakt van dubbelschalige thermoformed ABS buitenschalen. Het product is volledig hagelbestendig en corrosie heeft geen vat op de TakeOff. De binnenbak is vervaardigd van geïsoleerde sandwichpanelen. Het tussencanvas en de tent zijn van Karsten Tenten, het toegepaste tentdoek van Ten Cate. Oer-Hollandse kwaliteit van de bovenste plank. Door het opzetgemak droogt de TakeOff sneller dan welke andere vouwwagen dan ook.

Daarnaast zijn er vele opties en accessoires beschikbaar. Voor meer informatie en demonstratie nodigen wij u graag uit in onze showroom. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via  0411-683601.

Modellen Easy Caravanning:

vouwwagen kopen contact

Vouwwagen fincieren

Betaalplan van
PlusAdvies
Bekijk de mogelijkheden

Inkoop service

Uw vouwwagen verkopen
100%
Kwaliteit
Grootste
Keuze
Eigen
Servicecenter
Uitstekende
Garantie
Uitgebreide
Demonstratie
Openingstijden

Di t/m vr 9.00u-17.30u
Za 9.00u-16.00u