TakeOff Active

Twijfelt u of u een vouwwagen of een caravan zult aanschaffen? Dan is de de Easy Caravanning TakeOff Active de oplossing voor u! Als hij onderweg achter de auto hangt, is hij zo compact als een vouwwagen, maar uitgeklapt heeft hij alle voordelen van een kleine caravan. De transformatie van vouwwagen naar caravan duurt nog geen 30 seconden: klep ontgrendelen, een duwtje geven en klaar is kees! U zat nog nooit zo snel op het terras na aankomst op de camping.

De Easy Caravanning TakeOff Active heeft slaapruimte voor twee personen. Door zijn compacte formaat en doordat je bijna geen tijd kwijt bent aan het opzetten en inklappen, is de TakeOff Active ideaal voor kampeerders die graag rondtrekken of voor een weekendje weg.

 

Kenmerken van de Easy Caravanning TakeOff Active:

  • De Easy Caravanning TakeOff Active is in een handomdraai klaar voor gebruik. Hij is eenvoudig te openen en te sluiten door één persoon.
  • De vouwwagen is geschikt voor 2 personen. Hij beschikt over een kingsize bed van 2.05 x 1.60 m.
  • In Easy Caravanning TakeOff Active zit lekker veel opbergruimte.
  • De tafel van de TakeOff Active is verplaatsbaar.
  • Ook de verlichting is voor u geregeld: er zitten 4 afzonderlijk dimbare LED-spots in de vouwwagen.
  • De Easy Caravanning TakeOff Active is een vouwwagen die jarenlang mee gaat. Hij is volledig hagelbestendig en is niet vatbaar voor corrosie. Het canvas is van Karsten Tenten, het toegepaste tentdoek is van Ten Cate. Allemaal producten van Nederlandse topkwaliteit.
  • Natgeregend? Geen probleem! De TakeOff Active is zo weer droog.

   

  Meer weten?

  Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of telefonisch via 0411-683601.

Naam:TakeOff Active
Merk:Easy Caravanning
Aantal personen:2 personen
Afmeting vouwwagen:492 x 185 x 122 cm (l x b x h)
Afmeting uitgeklapt:492 x 185 x 350 cm (l x b x h)
Bedmaten:205 x 160 cm (l x b)
Tentdoek:Katoen
Kleur zijwanden:Wit
Maximaal totaal gewicht:750 kg
Ledig gewicht:550 kg
Laadgewicht:200 kg