Fleetwood / Coleman

Op dit moment kunnen wij helaas geen nieuwe Fleetwood vouwwagens meer leveren. Onderdelen zijn inmiddels ook lastiger te verkrijgen. Onderhoud en reparatie wordt nog steeds verricht door ons servicecenter. Voor meer informatie kunt u mailen naar: service@vouwwagenspecialist.nl

  • Opzetsnelheid: binnen vijf minuten klaar voor gebruik. Fleetwood vouwwagens zijn door één persoon zeer snel op te zetten zonder haringen of scheerlijnen ongeacht de ondergrond.
  • Slaapplaatsen: een kingsize bed van maar liefst 1.90 x 2.00m met een comfortabel matras. Daarnaast nog 2 bedden van 1.40x 1.90m.
  • Opbergruimte: de Coleman trailers zijn ruim en hebben veel opbergruimte. De wagen blijft ingeklapt van binnen helemaal leeg zodat u ook daar veel bagage kwijt kunt. Beide bedden kunnen opgemaakt ingevouwen worden.
  • Kookplezier: een stabiele vaste keuken met een ruim driepits kooktoestel, veel opbergkasten en een gootsteen met vaste water aan- en afvoer. Onder de wagen is een vaste gasleiding gemonteerd die zowel naar de vaste keuken als naar de zijkant van de wagen loopt voor bijvoorbeeld een bbq.
  • Duurzaamheid: het tentmateriaal is vervaardigd uit Sunbrella: weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Het voordeel van dit tentdoek is dat het goed ademt maar geen water opneemt. De Coleman trailers zijn zeer duurzaam gebouwd, voorzien van extra hard staal voor het chassis en hebben een aluminium beplating op het carrosserie.

Dit model hebben we niet meer in onze showroom. We kunnen wel al uw vragen over dit model beantwoorden. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via  0411-683601.

Bekijk actueel aanbod