Dealerschap van Smitveld vouwwagens en CAMPWERK tenttrailers

Tent Trailer Center Boxtel ‘De Vouwwagenspecialist’ breidt haar assortiment uit met Smitveld vouwwagens en CAMPWERK tenttrailers. Met de toevoeging van deze twee merken aan het al ruime assortiment doen ze hun naam eer aan door al jaren de grootste retailer te zijn van de Europa in tenttrailers en compacte caravans. Voor elke kampeerder hebben ze een mobiel verblijf naar wens.

Smitveld vouwwagens
Een echte kampeerder slaapt onder 100% katoen. Echter, een goed bed is doorgaans niet te vinden in een tent. Een Smitveld vouwwagen combineert beide elementen. Ze hebben het comfort van een goed bed uit een vouwwagen en het ontwerp van een degelijke stormtent. Smitveld vouwwagens worden al jaren met grote tevredenheid gebruikt.Daarnaast hebben ze nog een extra comfortpunt: een vast grondzeil! Met een kuipgrondzeil blijven beestjes, water en tocht buiten de deur. Het grondzeil zit vast aan de wagen en kan eenvoudig aan de tent worden vastgeritst. Het snelle en makkelijke opzetsysteem maakt dat elke vouwwagen in tien tot twintig minuten opgezet kan worden. De modellen van Smitveld vouwwagens zijn vanaf heden te bezichtigen in Boxtel.

CAMPWERK tenttrailers
Naast Smitveld vouwwagens heeft Tent Trailer Center Boxtel ‘Dé Vouwwagenspecialist’ ook gekozen om CAMPWERK tenttrailers toe te voegen aan het assortiment. Wim van der Vorst, eigenaar van het bedrijf vertelt waarom zij deze stap hebben genomen. “Met een aantal merken hebben we al jarenlang een goede relatie en zijn de resultaten goed. We zien echter een verschuiving in de kampeermarkt ontstaan, waarbij mensen het opzetgemak van een tenttrailer, het slaapcomfort en een stoere uitstraling steeds belangrijker gaan vinden. Al die dingen zien we terug in de CAMPWERK modellen. Enerzijds is het een stoer en vernieuwend merk, maar belangrijk voor ons is ook te weten dat CAMPWERK al 10 jaar actief is. Het zijn dus geen nieuwkomers, maar hebben een goed uitgedacht en degelijk ontwikkeld product. Met CAMPWERK kunnen we een nóg bredere doelgroep bedienen, waardoor iedereen die een compacte kampeeroplossing zoekt, niet meer om ons heen kan.”
Vanaf heden is het gehele assortiment tenttrailers te bezichtigen bij Tent Trailer Center Boxtel.
Dat betekent dat de grote Family, de compacte Economy en ook de offroad trailer er tentoongesteld
staan. Vrijwel alle mogelijke opties en uitbreidingen kunnen worden getoond. Verder kan de bezoeker zelf proberen hoe gemakkelijk het is om de tenttrailer op te zetten met de demotrailer.

De showroom van Tent Trailer Center Boxtel is sinds 3 maart weer geopend en op afspraak zijn de tenttrailers en vouwwagens te bezichtigen. Bel 0411-683601 voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Laat u niet verrassen. Dat doen wij wel!

We leven in een bizarre tijd. We zijn dan ook blij dat we u kunnen vertellen dat het goed gaat met onze Tenttrailercenters. En dat we vol vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet gaan. De samenvoeging van alle Tenttrailercenters afgelopen jaar, zorgde voor een enorme groei van het klantenbestand. Onze grootste uitdaging is dit jaar dan ook ‘beschikbaarheid’.

Door de toegenomen vraag naar onze vouwwagens en de schaarste van onderdelen, wordt het een flinke puzzel om iedereen op tijd zijn wagen te kunnen leveren. Zoals u van ons gewend bent, streven wij er met het hele team naar, om ieders vakantiedroom uit te laten komen. Daar hebben we dit jaar uw hulp wel bij nodig ….

Als u er in het voorjaar weer lekker met de vouwwagen op uit wilt trekken, wacht dan niet tot na de lockdown om contact met ons op te nemen. Doe het op tijd en zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze verkopers zijn elke dag beschikbaar om u telefonisch of via beeldbellen te begeleiden bij de aankoop van uw ideale wagen. Inclusief een leuke verrassing natuurlijk!

Spreiding van de grote vraag naar onze wagens, stelt ons in staat om te doen waar we goed in zijn. En waar we blij van worden: ervoor zorgen dat iedereen, op tijd, van zijn welverdiende vakantie kan gaan genieten.

Onze naam gaat veranderen

Beste relatie,

Al ruim veertig jaar is De Vouwwagenspecialist in Boxtel een vaste waarde in de kampeerwereld. Een vertrouwde organisatie die staat voor uitstekende kwaliteit, hoogwaardige service en comfortabele kampeervakanties. Die organisatie gaat nu verder onder een nieuwe naam: Tent Trailer Center.

Dagelijks timmeren we hard aan de weg en dat leverde de afgelopen jaren mooie resultaten op. Zo zijn we sinds drie jaar eigenaar van Holtkamper Vouwwagens en kunnen we Holtkamper nu ons eigen merk noemen. In Emmen en Utrecht openden we Tent Trailer Center vestigingen met nieuwe showrooms en service centers. Onze stallingmogelijkheden zijn nog verder gemoderniseerd en ons assortiment is uitgebreid. De doorontwikkeling op bestaande Holtkamper modellen is inmiddels een continu proces. En als kers op de taart lanceren we dit jaar bovendien een gloednieuw kampeerconcept. Dit concept combineert alle voordelen van de traditionele caravan met die van de lichtgewicht vouwwagen: Easy Caravanning.

Onze toenemende veelzijdigheid vroeg om een nieuwe naam. Een eigentijdse naam, met internationale potentie: Tent Trailer Center. U zult deze naam de komende tijd op steeds meer plekken zien verschijnen, ook online. Benieuwd? Neem dan gerust alvast een kijkje op www.tenttrailercenter.nl. We werken er op dit moment hard aan om u binnenkort op de site het volledig assortiment te kunnen presenteren.

Als u vragen heeft, kunt u te allen tijde contact opnemen met een van onze drie vestigingen. Of kom gewoon een keer langs. Dat kan geheel vrijblijvend, maar ook op afspraak met een van onze adviseurs. Wanneer het u het beste schikt.

Ik hoor u denken: ‘Wel even een verandering, zo’n nieuwe naam’. Wees echter gerust, sommige dingen zullen altijd hetzelfde blijven: wij zijn dé specialist in vouwwagens. En dat blijven we, ook als Tent Trailer Center. Daar kunt u op vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Wim van der Vorst

Coronavirus

Ben je op zoek naar een geschikte tenttrailer voor een fijne kampeervakantie? Tent Trailer Center heeft voor elke kampeerder een mobiel vakantieverblijf naar wens.
Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme klaar om je te adviseren bij je aankoop. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om inspiratie op te doen of om gewoon even rustig rond te kijken.

Tent Trailer Center De Vouwwagenspecialist

 

Demo-dag

LET OP!! Tot onze grote spijt kan de demo-dag van zaterdag 27 Maart niet doorgaan. Uit voorzorg volgen wij het advies van het RIVM op.

Onze showroom is gesloten volgens richtlijnen overheid. U kunt met ons in contact komen door te bellen, mailen of video-bellen voor een virtuele bezichtiging van onze vouwwagens, caravans en occasions. Onze werkplaats is geopend voor het brengen en halen van service. (alleen op afspraak).