MAAK KANS OP 1000 EURO VAKANTIEGELD !

MAAK KANS OP 1000 EURO VAKANTIEGELD!
Trigano begint dit kampeerjaar goed. Koop je nu een nieuwe Trigano vouwwagen bij een van de dealers maak je zomaar kans op €1000,- cash. Dan begint de vakantie helemaal ontspannen.

Superactie bij Trigano
De actie geldt op elke nieuwe vouwwagen, aangeschaft in de actieperiode van 1 februari tot en met 1 juni. Of je nu kiest voor een Odyssée, Apha, Odyssée plus, Olympe, of een Galleon. Zelfs bij aanschaf van de Campair S maak je kans op €1000,- retour. Dat is pas een goed begin van de vakantie!

Gratis op vakantie
Met €1000,- extra vakantiegeld kun je bijvoorbeeld de plaats op de camping betalen. Je kan misschien een keer naar zuid Frankrijk of Italië rijden. Of je gaat gewoon wat vaker uit eten. Hoe je de prijs besteedt mag je helemaal zelf bepalen. Wij wensen je vooral een prettige vakantie in je nieuwe Trigano vouwwagen.

Niet 1 maar 3 keer prijs
Trigano gaat verder, drie dealers betekent drie keer kans op €1000,-. We hoeven je niet uit te leggen dat de kans op winnen dus aanzienlijk is.

Voorraad beperkt
Dit is het moment om een nieuwe vouwwagen aan te schaffen. Niet eerder en bij niemand anders maak je kans op zo’n groot voordeel. Je moet er echter wel snel bij zijn! Hoewel de dealers extra hebben ingekocht geldt de actie alleen op vouwwagens die op voorraad zijn. Op is dus echt op.

Dit is de nieuwe Combi-Camp Country!

combicamp-country-2016_by-designi3d

Na veertien succesvolle jaren is het tijd voor een tweede generatie Combi-Camp Country. Eerder verschenen al gelekte foto’s op internet van deze hagelnieuwe Country. De nieuwe op het Alko-platvorm geplaatste Country is in buitenafmeting gelijk met de huidige, maar oogt veel robuuster vanwege de hogere wagenbak en het bredere chassis.

De wagen is voorzien van een ultramodern ruimtelijk Alko chassis met onafhankelijk rubber geveerde torsie as. Keuken en wagenbak rusten nu op hetzelfde doorlopende frame. Waar voorheen de as op hoge paden stond, wordt deze nu door het chassis gestoken en daardoor kon de bodem zakken, wat een enorme ruimte in bagage capaciteit oplevert. Hoge curver kratten passen nu overal. Die extra bagageruimte zit niet alleen in de wagen, maar ook in de keuken en de disselbak.

Het slaapcomfort is eveneens verbeterd met een bedmaat van 160 x 215 en heeft een geïntegreerde topper van traagschuim. Omdat Combi-Camp een goed gevoel heeft voor details is de kunststof hangreep om het bed te liften, vervangen voor een lederen exemplaar.

De nieuwe Country is dit jaar al aan verschillende klanten geleverd en te bewonderen bij alle verkooppunten. De officiele presentatie vindt over een week plaats op de Caravan Beurs in Oslo. De prijs tot het eind van het jaar is € 11.995,-. Voor snelle beslissers zijn er nog een aantal 2017 Country’s voor deze introductieprijs.

De Vouwwagenspecialist BV
Mijlstraat 24
5281 LL Boxtel